EUROLYGA 2023

G. Žiemelio reakcija į A. Tapino džiaugsmą dėl „Wolves“ fiasko – įžvelgė ir „Ryto“ vadovo kėslus: „Pasirodo čia visas voratinklis“

Trečiadienį Gedimino Žiemelio įkurtas ir valdomas Vilniaus „Wolves“ krepšinio klubas patyrė patį skaudžiausią pralaimėjimą per dvejų metų ekipos gyvavimą. Europos taurės turnyre „Avia Solution Group“ arenoje ir prie savo sirgalių „Wolves“ net 31 taško skirtumu pralaimėjo Paryžiaus „Paris Basketball“ komandai 79:110. Taip skaudžiai pradžioje Rimo Kurtinaičo, o dabar Kęstučio Kemzūros treniruojamas klubas dar nebuvo kritęs.

 G.Žiemelis, A.Tapinas ir D.Gudelis<br> lrytas.lt koliažass
 G.Žiemelis, A.Tapinas ir D.Gudelis<br> lrytas.lt koliažass
G.Žiemelis<br>V.Skaraičio nuotr.
G.Žiemelis<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 7, 2023, 9:37 AM, atnaujinta Dec 7, 2023, 10:36 AM

Blogiausias per istorija rezultatas buvo prieš tą patį „Paris Basketball“, kai pirmame Europos taurės sezono mače išvykoje vilniečiai nusileido 27 taškų skirtumu.

Po šio antausio „Wolves“, žurnalistas Andrius Tapinas iškart savo feisbuko paskyroje išreiškė poziciją, kad tokia G.Žiemelio valdomo klubo nesėkmė tiesiog jį pradžiugino.

„Smagu. Negalvojau, kad kada nors taip sakysiu. Visą laiką nuoširdžiai sergu, kad Kauno „Žalgiriui“, „Rytui“, „Lietkabeliui“, Vilniaus „Žalgiriui“, „Panevėžiui“, „Sūduvai“ ar bet kuriam kitam Lietuvos klubui pasisektų europiniuose turnyruose. O čia smagu. Ir kiekvienas „Wolves“ pralaimėjimas – ar Jonavai, ar „Hapoel“ yra smagus.

Nes „Wolves“ yra anti-sportas, jie yra anti-tradicija ir anti-sporto dvasia. Ir ne dėlto, kad ūmai išdygo iš niekur ir ėmė reikšti ambicijas. Viskas gerai, sporte taip būna, ne visi gali džiaugtis dešimtmečių senumo tradicijomis ir fanų baze.

Bet „Wolves“ yra tiesiog negalinčio pasakyti kieno yra Krymas savininko užgaida ir jo kopija. Kopija jo marozinimui, jo įsivaizdavimui, kad jis pasišvaistys pinigais, nemokamais kvietimais, susipirks ambasadorius, vaizduotėje susikurs neegzistuojančius fanus ir visi lekuos prie jo bato“, – rašė A.Tapinas savo feisbuko paskyroje.

Į diskusiją po šiuo postu įsivėlė ne vienas A.Tapino sekėjas ir „Wolves“ klubo aistruolis. Į ją buvo pasinėręs ir pats G.Žiemelis.

Jau ketvirtadienio rytą jis pateikė savo pastebėjimus iš taip vadinamos „diskusijos“, pabandęs dalį kritikuojančių žmonių ar jų paskyrų vienu ar kitu būdu uždaryti.

„Wolves“ įkūrėjo manymu, prieš jį kovoja ne paprasti sirgaliai, o jau taip vadinami „troliai“ arba „botai“. Tiesa, jis taip pat mano, kad už visko kyšo ir Vilniaus „Ryto“ klubo Valdybos vadovo Dariaus Gudelio ausys.

„Žiūriu – Tapino straipsnis. Supranta žmogus krepšinį – įdomu, bent žino, kas yra žingsniai?:), – savo paskyroje rašė G.Žiemelis (taisyta į lietuvių kalbą – red.). – Galvoju, negi jis veliasi į naujos arenos ir savivaldybės pinigų kranelių didinimą Gudeliui korupcinę temą? Bet ne apie tai.

Nueinu pas ji ant sienos ir stebiu. Žiūriu, komentuoja vienas, antras – prigožinas, Žiemelis lopas, „Wolves“ bilietus nemokamai dalina (mano nuomone tai kaip tik gerai) ir t.t. Užeinu ant komentuojančio „acounto“ – kačiukai, gėlės, „Ryto“ arena, pastatai ir jokių tikrų nuotraukų.

Veliuosi į diskusiją ir suprantu – Gudelio trolių ferma: prigožinas tokią turėjo – visgi ne šiaip Gudelis sugalvojo projektą „prigožino dirbtuvės“. Tai per tą komentarų kovą pranešta administratoriui apie 50+ fake acountus.

Liko dar daug. Bet šis tas. Pasirodo čia visas voratinklis. Įvaldysiu įrankius labiau ir aš komandą pasodinsiu, nes, pasirodo, tai kiber kova ir tai daro įtaką žmonių nuomonei.

Pravalo smegenis nuo daug rimtesnių darbų, faina net. Aš galvoju, kaip dar Gudelis atsakys, kol kas nerimta.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.