EUROLYGA 2023

Eurolyga įvertino teisėjų darbą rungtynėse tarp „Partizan“ ir „Monaco“

Savaitės pradžioje įvykusiose rungtynėse tarp Monako „Monaco“ ir Belgrado „Partizan“ neliko neišsklaidytų emocijų. Po rungtynių Prancūzijos klubo žaidėjai teigė, kad teisėjai lemiamu metu darė klaidas, kurios galėjo nulemti mačo baigtį, o penktadienį Eurolyga paskelbė savo verdiktą ir apžvelgė teisėjų darbą mačo pabaigoje.

 Donatas Motiejūnas<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Donatas Motiejūnas<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2023, 12:48 PM

Dvikovą Belgrade Monako krepšininkai pralaimėjo 85:89.

„Ką aš galiu pasakyti... Gėda Eurolygai. Tai, kas dabar įvyko, gėda Eurolygai. Žaidėme penki prieš aštuonis. Aš niekada savo karjeros metu nekalbėjau blogai apie teisėjus, bet šiose rungtynėse klaida sekė klaidą. Visai neseniai turėjome panašią situaciją namų rungtynėse, kuomet pranešėme apie 8 epizodus, iš kurių 6 buvo klaidingi. Man įdomu, kaip pasibaigs po šių rungtynių“, – po mačo aiškino D.Motiejūnas.

– Likus 49,3 sekundės teisėjai nusprendė, kad po netikslaus D.Motiejūno metimo paskutinis kamuolį lietė Johnas Brownas, o ne Kevinas Punteris. Teisingas teisėjų sprendimas.

– Likus 35,7 sekundės arčiau krepšio veržėsi P. J. Dozieris, kurį po krepšiu sutiko Jasonas Blossomgame’as. Šiame episode buvo užfiksuota pražanga puolime P. J. Dozieriui. Neteisingas teisėjų sprendimas.

– Likus 23,9 sekundės D.Motiejūnas susikūrė progą metimui arčiau krepšio, kur buvo nedidelis kontaktas, kur teisėjai nesušvilpė pražangos. Teisingas arbitrų sprendimas.

– Likus 20,3 sekundės Zachas LeDay‘us atkovoja kamuolį gynyboje po netikslaus D-Mo metimo, o po to „Partizan“ krepšininkai pasidalina kamuoliu ir pereina aikštelę. Neteisingas teisėjų sprendimas. Turėjo būti sušvilptos 8 sekundžių pažeidimas, kadangi Serbijos klubo žaidėjai vidurio liniją kirto 11 atakos sekundę.

Visus teisėjų sprendimų įvertinimus skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.