EUROLYGA 2023

Mačą su „Partizan“ užnugaryje palikti norintis D. Motiejūnas: „Kaune niekada nėra lengva žaisti“

Donatas Motiejūnas ir Monako „Monaco“ (7/5) šiandien (penktadienį) stos į antrąją Eurolygos kovą šią savaitę ir Kaune bandys įveikti vietos „Žalgirį“ (5/7). Prieš mačą D-Mo minėjo, kad šios rungtynės jam yra ypatingos, o jo strategas Saša Obradovičius pridūrė, kad jo komandos tikslas po pralaimėjimo Belgrade – sugrįžimas į pergalių kelią.

Donatas Motiejūnas<br>ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Donatas Motiejūnas<br>ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2023, 7:42 AM

Lietuvos laiku mačas tarp prancūzų klubo ir Lietuvos čempionų prasidės 20:00 val.

D.Motiejūnas šiemet Eurolygoje yra ypač svarbus „Monaco“ rotacijos žaidėjas. Lietuvis šiemet Eurolygoje renka po 8,8 taško (57,4 proc. dvit., 50 proc. trit., 66,7 proc. baud.), atkovoja po 2,7 kamuolio ir renka 10 naudingumo balų vidurkį.

Būtent praėjusiame Eurolygos mače, kurį „Monaco“ 85:89 apmaudžiai pralaimėjo, D-Mo sužaidė sezono mačą.

Centras per 22 minutes sumetė 23 taškus (6/7 dvit., 3/4 trit., 2/2 baud.), sugriebė 2 kamuolius ir sukaupė 20 naudingumo balų.

Prieš mačą gimtinėje D.Motiejūnas minėjo, kad šis mačas „Monaco“ krepšininkams yra „nauja istorija“ ir kartu gyrė „Žalgirį“ bei jo sirgalius.

„Žalgiris“ yra kieta komanda. Tai bus dar vienerios sunkios rungtynės, kurios bus visiškai kitokio stiliaus nei pirmasis šios savaitės mačas prieš „Partizan“, – sakė D.Motiejūnas. – Mums šis mačas yra nauja istorija po rungtynių su „Partizan“. Mes turime pamiršti praeitą mačą ir eiti į priekį, kadangi mūsų laukia ypač stiprus varžovas. Kaune niekada nėra lengva žaisti, kadangi „Žalgiris“ savo užnugaryje turi puikų palaikymą. Kalbant apie mane, sugrįžimas į Kauną yra visąlaik ypatingas, tačiau aš noriu tik laimėti.“

„Monaco“ vyriausiasis treneris Saša Obradovičius teigė, kad jo auklėtiniams, norint laimėti, reikės išvengti klaidų.

„Mes privalome pamiršti mačą su „Partizan“ ir susikoncentruoti į dvikovą prieš „Žalgirį“. Šįkart mūsų varžovas bus kitas, bet atmosfera arenoje bus taip pat labai gera. Mūsų tikslas – grįžti į pergalių kelią. Kiekvienas mačas Eurolygoje yra sunki misija. Mes turėsime pademonstruoti savo atkaklumą, tą patį atsidavimą, kokį rodėme Belgrade, o kartu privalėsime vengti klaidų. Mūsų komanda nori vėl atrasti sėkmę“, – kalbėjo „Monaco“ vyriausiasis treneris S.Obradovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.