EUROLYGA 2023

„7bet – Hockey Punks“ namuose priims Rygos „Prizma“ ledo ritulininkus

Penktadienį„7bet – Hockey Punks“ Vilniuje OHL Baltijos lygos pirmenybėse priims Rygos „Prizma“ ledo ritulininkus.

 „7bet – Hockey Punks“ namuose priims Rygos „Prizma“ ledo ritulininkus<br>hockey.lt nuotr.
 „7bet – Hockey Punks“ namuose priims Rygos „Prizma“ ledo ritulininkus<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-21 10:20

Tai jau antroji komandų dvikova Vilniuje per dvi savaites. Gruodžio pradžioje vykusiose rungtynėse nepaisant sėkmingesnio žaidimo pirmajame ir trečiajame rungtynių kėliniuose „7bet – Hockey Punks“ turėjo pripažinti Rygos komandos pranašumą rezultatu 7:4. Vaizdą aikštėje pakeitė sėkminga svečių atkarpa antrajame kėlinyje, kuomet jie per 10 minučių pelnė net 5 įvarčius.

Įtemptų momentų netrūko ir komandų rungtynėse Rygoje, todėl nepaisant nesėkmingo sezono „7bet – Hockey Punks“ tikisi rytoj pakovoti dėl taškų. Aikštėje nepasirodys išvykoje Taline diskvalifikacines pražangas už kontaktą su rungtynių teisėjais gavę komandos kapitonas Rokas Bacevičius ir rezultatyviausias žaidėjas kanadietis Samuel Blanchet-Cote. Žaidėjai nubausti atitinkamai 3 ir 5 rungtynėms, tačiau klubo atstovai nesupranta už ką – abejais atvejais susidūrimas nebuvo tyčinis. Bus mėginama teikti apeliaciją, tačiau jau bet kokiu atveju šeštadienį žaidėjai ant ledo neiščiuoš.

Vienas labiausiai patyrusių „7bet – Hockey Punks“ žaidėjų Martins Lavrovs įsitikinęs, kad visų pirma reikia susitvarkyti su psichologija.

„Mes privalome tikėti, kad galime nugalėti, kiekvienas aikštėje turi atiduoti visą save. Aš tikiu, kad turėsime geras rungtynes ir pakovosime dėl pergalės. Metai baigiasi ir norisi prieš šventes išeiti ilsėtis geros nuotaikos o ir sausį vasarį turėsime visą eilę rungtynių, kuriose galime iškovoti taškų“.

M.Lavrovs prie komandos prisijungė jau įsibėgėjus sezonui – lapkričio viduryje. Šiuo metu Suomijoje, Slovakijoje, Prancūzijoje, Estijoje aukščiausiose lygose rungtyniavęs žaidėjas kaip ir visa komanda rezultatyvumu pasigirti negali – per 5 rungtynes du kartus asistavo komandos draugams, tačiau pats įvarčių sąskaitos vis dar neatidarė.

Penktadienio rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 14 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.