EUROLYGA 2023

Antrą savaitę įspūdingą formą demonstruojantis K. Evansas vėl nesulaukė Eurolygos pripažinimo

Kauno „Žalgirio“ gynėjas ir vedlys Keenanas Evansas Eurolygoje sužaidė dar vieną įspūdingą mačą, tačiau taip ir nesulaukė 14-ojo turo savaitės žaidėjo (MVP) titulo bei pripažinimo iš Eurolygos.

 Keenanas Evansas<br>zalgiris.lt nuotr.
 Keenanas Evansas<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2023, 11:56 AM

Lietuvos čempionai 78:80 pralaimėjo prieš Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą Stambulo „Fenerbache“, o minėtame mače K.Evansas vėl sužaidė ypač naudingai.

Žalgirietis per 33 minutes aikštelėje sumetė 19 taškų (1/5 dvit., 4/6 trit., 5/5 baud.), sugriebė 5 atkovotus kamuolius, išdalino 5 rezultatyvius perdavimus ir sukaupė 30 naudingumo balų.

Beje, įdomu ir tai, kad K.Evansas ir praėjusią savaitę buvo naudingiausias turo žaidėjas, žiūrint į plikus skaičius, tačiau jam apdovanojimas taip pat buvo neskirtas dėl patirto pralaimėjimo prieš Belgrado „Partizan“.

Analogiška situacija nutiko ir „Anadolu Efes“ puolėjui Danieliui Oturu, kuris taip pat surinko 30 naudingumo balų, jo komanda nelaimėjo ir jis galop nebuvo pripažintas turo naudingiausiu žaidėju.

Naudingiausiais 14-ojo žaidėjais buvo pripažinti Joshas Nebo (Tel Avivo „Maccabi“), Kevinas Punteris (Belgrado „Partizan“) ir Shavonas Shieldsas, kurie surinko po 25 naudingumo balus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.