EUROLYGA 2023

Gerų žodžių buvusiai komandai neturėjęs Š. Jasikevičius: „Idėjos dirbti šiais metais nebuvo“

Šarūnas Jasikevičius ir toliau nepralaimi su Stambulo „Fenerbahce“ klubu, o trečiadienį lietuvio treniruojama komanda namuose patiesė Kauno „Žalgirį“.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2023, 8:10 AM, atnaujinta Dec 21, 2023, 1:37 PM

„Fenerbahce“ savų žiūrovų akivaizdoje panaikino 14 taškų atsilikimą ir 80:78 palaužė Lietuvos čempionus. Po pergalės Šaras įvertino savo auklėtinių pastangas sugrįžti į rungtynes.

„Sveikinimai žaidėjams ir gerbėjams. Po vangaus starto sugebėjome pasivyti „Žalgirį“. Tai buvo dviejų skirtingų pusių rungtynės ir mūsų žaidėjai antroje pusėje įdėjo milžiniškas pastangas, kad laimėtų rungtynes. Turime dvigubą Eurolygos savaitę, tad turime pasirūpinti savo kūnais ir keliauti į Berlyną“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Š.Jasikevičius

Stambulo ekipai tai buvo 3 pergalė iš tiek pat galimų, kuomet jai vadovauja Š.Jasikevičius. Strategas iš Lietuvos teigia, kad vis dar iš lėto bando įdiegti savo filosofiją komandoje.

„Stengiuosi daug neįvesti, bet kažko jau norisi ir velnias žino ar tu juos tik sumėtai dar labiau. Sako, kad supranta, bet kai būna stresinė situacija rungtynių metu jau sunkiau suprasti. Taip jau yra ir reikia kentėti“, – „Delfi“ portalui kalbėjo Š.Jasikevičius.

Lietuvos žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi informacija, jog Kauno „Žalgirio“ klubas domėjosi ne tik Andrea Trinchieri paslaugomis, bet ir Š.Jasikevičiaus. 2016–2020 metais „Žalgirio“ vyr. treneriu dirbęs Šaras teigė, jog spaudoje įvardintas galimas atlyginimas tiesos neatitiko.

„Idėjos dirbti šiais metais nebuvo, nepaisant jūsų blogos informacijos apie kitas komandas. Pykstate, kai kažkas kažką pasako, bet reikia atsakomybės daugiau. Vakar skambino draugai ir sakė, kad nepaėmiau 1,5 mln. iš „Žalgirio“. Įdomu. Žmonės iš jūsų laukia teisingos informacijos. Idėjos dirbti nebuvo, bet atsisakyti 1,5 mln. iš „Žalgirio“ būtų sunku“, – teigė Š.Jasikevičius.

Taip pat kalbėdamas su Lietuvos žurnalistais Š.Jasikevičius nepanoro komentuoti išsiskyrimo su „Barcelona“, bet paklaustas, jeigu šiuo metu reikėtų rinktis tarp „Žalgirio“ ir „Barcelona“, tikrai rinktųsi ne pastarąją komandą.

„Nenoriu šnekėti apie „Barceloną“, gal ateis laikas ir kažką pasakysiu, bet jeigu neturi ką gero pasakyti, tai geriau nešnekėti“, – teigė „Delfi“ portale cituojamas Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.