EUROLYGA 2023

Nepralaiminčio Šaro veide – šypsena: po pergalės lietuvis žarstėsi padėkos žodžiais

Šarūnas Jasikevičius ir toliau neklumpa prie Stambulo „Fenerbahce“ (9/7) komandos vairo. Šį kartą Šaras nuskynė trečiąją pergalę Eurolygoje iš eilės, kai išvykoje 91:82 pranoko Berlyno ALBA (3/13) krepšininkus.

Š.Jasikevičius.<br>Zp/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Zp/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2023, 8:39 AM, atnaujinta Dec 23, 2023, 8:40 AM

Nors rungtynės formaliai vyko svečių aikštėje, bet Berlyne „Fenerbahce“ jautėsi kaip namuose – Turkijos komandą palaikė gausus būrys sirgalių.

Būtent jiems Š.Jasikevičius ir dėkojo po pergalės.

„Noriu padėkoti sirgaliams, kurie šį vakarą kūrė puikią atmosferą, tai labai padėjo žaidėjams. Tai buvo tipiškos rungtynės prieš Berlyno ALBA klubą, jose reikėjo labai branginti kamuolį.

Ačiū Georgiosui Papagianniui ir Nickui Calathesui už jų pasirodymus, šį vakarą jie sužaidė labai gerai. Tokiose rungtynėse jie sužibo pagal taškus ir rezultatyvius perdavimus. Mūsų koncentracija kurį laiką buvo kritusi, bet tai yra normalu, nes šią savaitę žaidėme dvejas Eurolygos rungtynes, gerai, kad abi jas laimėjome“, – samprotavo 47-erių kaunietis.

Praėjusią savaitę prie „Fenerbahce“ komandos vairo stojęs lietuvis iš viso iškovojo keturias pergales (tris Eurolygoje ir vieną Turkijos čempionate) ir dar nepatyrė nė vieno pralaimėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.