EUROLYGA 2023

A. Jomantas įvertino M. Fosterio sugrįžimą: „Diskusijų, ar jo reikia mūsų sudėtyje, nebuvo“

Tarpušvenčiu Vilniaus „Ryto“ komandos gerbėjai sulaukė fantastiškų naujienų – į komandą sugrįžta praėjusio sezono lyderis Marcusas Fosteris. Amerikietis su sostinės klubu sudarė sutartį iki šio sezono pabaigos.

M. Fosteris.<br>FIBA nuotr.
M. Fosteris.<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2023, 3:58 PM, atnaujinta Dec 27, 2023, 4:14 PM

Praėjusiame sezone 28-erių puolėjas buvo komandos vedlys – per 15-a rungtynių Čempionų lygoje jis vidutiniškai rinko po 20,6 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Su Marcusu komandos narių ryšys nebuvo nutrūkęs net ir jam išvykus į Kiniją, – sako naujasis klubo sporto direktorius A.Jomantas. – Visi čia žinome jo sugebėjimus tiek aikštelėje, tiek už jos ribų, jis puikiai pažįsta trenerių štabą, dalį komandos.

Tai bus puikus pastiprinimas mūsų komandai. Diskusijų, ar jo reikia mūsų sudėtyje nebuvo ir labai džiaugiamės, kad tinkamai susiklosčius aplinkybėms galime „Ryto“ fanų numylėtinį grąžinti į Vilnių.“

M.Fosteris pernai Lietuvoje surengė ne vieną įspūdingą pasirodymą, tačiau, ko gero, fanams labiausiai įsiminė keli – 34 taškai į „Žalgirio“ krepšį lapkričio 6 dienos rungtynėse bei paskutinės sekundės metimas į Kauno komandos krepšį ketvirtose finalo serijos rungtynėse, išplėšęs „Rytui“ įspūdingą pergalę ir išlyginęs finalo serijos rezultatą.

Komandos atstovai akcentuoja, kad M.Fosteris sustiprina komandos sudėtį, joje lieka visi iki šiol rungtyniavę žaidėjai.

Amerikietis į Lietuvą atvykti turėtų artimiausiomis dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.