EUROLYGA 2023

Netikėtas posūkis – Eurolygos mačą gelbės Panevėžys: ten atvyks ir Šaras su „Fenerbahce“

Problemos, kilusios Izraelio kariuomenei paskelbus karą teroristinei „Hamas“ organizacijai, jau turėjo pasekmių Tel Avivo „Maccabi“ komandai. Ji savo mačus priversta žaisti Belgrade. Šią savaitę „Maccabi“ klubas žaidžia Eurolygos rungtynes su „Žalgiriu“, o jau po Naujųjų metų Tel Avivo klubas turės ir vėl atvykti į Lietuvą. Tačiau jau mačui su Stambulo „Fenerbahce“ atstovais. Ir šį Eurolygos mačą priims ne Kaunas, o Panevėžys.

 Šarūnas Jasikevičius<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2023, 4:38 PM, atnaujinta Dec 28, 2023, 4:46 PM

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Fenerbahce“ su „Maccabi“ Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje žais sausio 4-ąją. Apie tai pranešė „Walla Sport“ žurnalistas Aralas Weisbergas.

Ši 19-ojo turo dvikova turėjo būti žaidžiama Stambule, „Ulker Sport“ arenoje, tačiau musulmoniškoje valstybėje „Fenerbahce“ klubas ne itin galėtų užtikrinti žydų ekipo ir delegacijos saugumą.

Musulmonai palaiko teroristinę „Hamas“ organizaciją kare su Izraeliu, kuris ėmėsi ryžtingų veiksmų po „Hamas“ atakos, kai teroristai spalio 7 dieną įsiveržė į žydų valstybę, nužudė daugiau kaipo 1400 taiklių gyventojų, degino, žudė ir prievartavo, o galiausiai dar į Gazos sektorių išsivežė apie 250 įkaitų.

Kaip Eurolygos rungtynių šeimininkai „Fenerbahce“ atstovai ieškojo laisvos arenos ir galimai pasinaudojo Šarūno Jasikevičiaus pasiūlymu – žaisti Lietuvoje laisvoje tą dieną „Kalnapilio“ arenoje.

Mat Panevėžio“ Lietkabelis Europos taurės akistatą nežais namie, o arena jiems bus reikalinga tik sausio 6 dieną LKL mačui su Vilniaus „Rytu“.

Skelbiama, kad rungtynėms bus parduodami bilietai.

Kauno „Žalgirio“ arena po žalgiriečių Eurolygos dvikovos sausio 2 dieną su Berlyno ALBA pradės pasirengimo darbus nuo sausio 8 dienos vyksiančiam Europos dailiojo čiuožimo čempionatui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.