EUROLYGA 2023

Po sunkios kelionės į Kauną atvykusi „Maccabi“ tikisi, kad ją įkvėps „Žalgirio“ arenos atmosfera

Nors Kauno „Žalgiris“ (5/11) visais būdais ketvirtadienį vyksiančiose Eurolygos rungtynėse sieks nutraukti pralaimėjimų atkarpą, tačiau tai padaryti nebus lengva, nes į Nemuno salą atvyko ambicingoji Tel Avivo „Maccabi“ (9/7) ekipa.

O.Kattashas.<br>R. Vilkelio nuotr.
O.Kattashas.<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2023, 7:47 AM

Šiuo metu „Žalgiris“ Eurolygoje skaičiuoja net penkių iš eilės pralaimėjimų seriją. Paskutinį kartą kauniečiai šiame turnyre laimėjo dar lapkričio mėnesį (83:70 išvykoje pranoko Milano „Olimpia“ klubą).

Tuo metu Belgrade savo namų rungtynes laikinai žaidžianti Tel Avivo „Maccabi“ šiame sezone taip pat nevengia bangavimų, bet vis dar išlaiko teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą.

Izraelio krepšinio milžinas kol kas patenka į vietą Eurolygos įkrintamosiose varžybose garantuojantį stipriausiųjų dešimtuką.

„Į Kauną atvykome po sunkios kelionės. Stengsimės kuo geriau pasiruošti ketvirtadienio rungtynėms, laukia nelengva dvikova, bet galbūt ši šilta atmosfera mums bus naudinga.

Žaisime prieš komandą, kuri yra kitokia nei jos rodomi rezultatai. Ji yra verta daugiau, tai komanda, kuri dramatiškai pralaimėjo ne vienerias rungtynes prieš geras komandas. Tikimės didelio žaidimo intensyvumo ir daug agresijos“, – prieš rungtynes kalbėjo „Maccabi“ treneris Odedas Kattashas.

„Žalgirio“ ir „Maccabi“ akistata Kaune vyks ketvirtadienį, 20 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.