EUROLYGA 2023

Stambulo derbį laimėjęs Š. Jasikevičius išskyrė N. Calatheso svarbą komandai

Šarūnas Jasikevičius ir toliau žengia be pralaimėjimų, treniruodamas Stambulo „Fenerbahce“ ekipą. Ketvirtadienį Šaro auklėtiniai išvykos rungtynėse 89:84 įveikė kitą Stambulo komandą – „Anadolu Efes“.

 Šarūnas Jasikevičius<br>Imago/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2023, 8:51 AM, atnaujinta Dec 29, 2023, 9:01 AM

„Nepradėjome šio derbio su tinkamu fiziškumu. Daugelyje situacijų atsilikome nuo „Anadolu Efes“, tačiau mums pavyko išgyventi pirmąją rungtynių pusę. Antroje pusėje mums pavyko sustabdyti jų puolimą ir jie pelnė vos 32 taškus.

Turime apgalvoti, kodėl nesame geri pirmoje rungtynių pusėje, tačiau svarbiausia, jog sugebėjome pakeisti rungtynių eigą. Tai buvo puiki mūsų pergalė“, – rungtynes komentavo Š.Jasikevičius.

Po Šaro prisijungimo prie „Fenerbahce“, daugelis krepšinio mėgėjų galvojo kaip Nickui Calathesui seksis antrą kartą prisitaikyti prie Šarūno Jasikevičiaus sistemų.

Daugelis manė, jog graikas iš karto paliks komandą, tačiau tokie spėjimai negalėjo būti labiau klaidingi. N.Calathesas demonstruoja įspūdingą krepšinį.

Paskutinėse rungtynėse įžaidėjas surinko 17 taškų (4/4 dvit., 3/5 trit., 0/1 baud.), 1 atkovotą ir 3 perimtus kamuolius, 1 klaidą ir 24 naudingumo balus.

Komentuodamas auklėtinio situaciją, Š.Jasikevičius išskyrė krepšininko sugebėjimus gynyboje.

„Jau kelis metus sakau, jog Nickas Calathhesas nesulaukia pagarbos už buvimą vienu geriausiu besiginančiu žaidėju. Visi, kalbėdami apie jį, galvoja apie jo perdavimus, tačiau Nickas pastaruosius 10 metų buvo vienas geriausiai besiganančių žaidėjų. Jis yra labai svarbus žaidėjas mums“, – teigė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.