EUROLYGA 2023

Net ir po 8-ojo pralaimėjimo iš eilės „Wolves“ savininkas G. Žiemelis liepia bijoti jo prognozių: žada, kad klubas žais LKL finale

Šeštadienį Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalyje Kauno „Žalgirio“ klubas sutriuškino pirmame mače Vilniaus „Wolves“ atstovus 95:76. „Wolves“ pratęsė itin slogią seriją – įskaičiuojant ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bei Euopos taurės frontus, jie patyrė jau aštuntąjį pralaimėjimą paeiliui.

Gediminas Žiemelis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gediminas Žiemelis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gediminas Žiemelis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gediminas Žiemelis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 30, 2023, 10:50 PM, atnaujinta Dec 31, 2023, 11:29 AM

Šiose rungtynėse jie dar ir prarado susižeidusį bei po ilgosios pertraukos nežaidusį Regimantą Miniotą.

„Žalgiris“ rungtynes sutiko su neįprastu vairininku – komandą paliko vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis, jį keičia Andrea Trinchieri. Iki italo atvykimo komandai vadovauja Tautvydas Sabonis.

Šioje dvikovoje ir „Wolves“ neteko savo pagrindinio stratego – mat po priekaištų teisėjams trečiame kėlinyje dvi technines pražangas gavo K.Kemzūra ir buvo priverstas palikti areną. Per likusią mačo dalį ekipai vadovavo asistentai.

Po šios nesėkmės klubo savininkas Gediminas Žiemelis socialiniame tinkle išplatino žinią, kad ir toliau pasitiki komandos treneriu štabu, nežada keisti stratego ir mato „Wolves“ ekipą LKL finale.

„Nu ką, kova nebuvo bloga, buvo blogas detalių įgyvendinimas, keletas nesėkmingų emocinių detalių… Atsibodusi frazė būtų kartoti – pasitikime trenerių štabu, net jeigu sveikintinas Kęsto techninių pražangų gavimas.

Kas bebūtų, nekeisime nieko – nes mano filosofijoje žodis – yra įstatymas ir ilgalaikiškumo garantas. Ar galima ką pakeisti? Čia kaip šeimos santykiuose – neaišku, kodėl jie pablogėjo ir neaišku, kodėl jie pagerėjo.

Mes, kaip organizacija, būsime nuoseklūs, reiklūs ir su motyvuojančia ekosistema. Aš gal nesu geriausias sporto vadybininkas, bet su ne blogiausia nuojauta – „Wolves“ žais LKL finale, pamatysite ir bijokite mano prognozių.

Jeigu kas pastebėjo – gruodį nedariau jokių spėjimų, nes nuojauta rezultatui buvo panaši, o kad komanda praloš – negaliu viešai sakyti… Mes „Wolves“!

Visus su Naujais Metais! Ir sveikinu naują kylantį trenerį!“, – parašė G.Žiemelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.