EUROLYGA 2023

Šaras metus užbaigė nesuklupęs su „Fenerbahce“ – išlieka pergalių kalviu

Stambulo „Fenerbahce“ ekipą gruodžio viduryje perėmęs lietuvis Šarūnas Jasikevičius tapo klubo pergalių garantu – komanda nepralaimi ne tik Turkijos čempionate, tačiau ir Eurolygoje. Šeštadienį „Fenerbahce“ (11/3) iškovojo pergalę, nors ir tikrai nelengvą. Lietuvio auklėtiniai namuose 97:90 (25:19, 19:29, 29:23, 24:19) įveikė Bursos „Bursaspor“ (7/7) krepšininkus.

 Šarūnas Jasikevičius.<br>AP/SPO/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>AP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2023, 7:42 PM

Stambulo ekipa pratęsė pergalių seriją iki septynių iš eilės. Tuo tarpu Bursos ekipai tai jau buvo ketvirtasis pralaimėjimas per penkis mačus.

Nugalėtojus į pergalę vedė dvigubą dviženklį surinkęs Yamas Madaras – per 28 minutes pelnė 25 taškus (7/8 dvit.), atkovojo 13 kamuolių ir surinko 39 naudingumo balus. Po 17 taškų Stambulo klubui įmetė Tarikas Beberovičius ir Jonathanas Motley.

Bursos komandoje galingai žaidė Jordanas Floydas, kuris įsūdė 31 tašką (5/8 trit.). 20 taškų pelnė Anthony Brownas (7 atk. kam.).

Šaras poilsio dieną suteikė nemažam skaičiui savo lyderių – Nickui Calathesui, Marko Guduričiui, Scottie Wilbekinui, DyShawnui Pierre’ui ir Georgios Papagianniui.

Į antrąją vietą pakilęs ir pergalėmis su „Anadolu Efes“ susilyginęs Stambulo klubas galės pratęsti sėkmingą atkarpą jau kitąmet Eurolygoje. Dviguba savaitę „Fenerbahce“ žais su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Panevėžyje su Tel Avivo „Maccabi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.