EUROLYGA 2023

Pirmieji K. Hayeso įspūdžiai apie A. Trinchieri: „Jis leidžia ir šiek tiek improvizuoti“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą Vilerbane esančioje „Astroballe“ arenoje Eurolygos 19-ojo turo rungtynėse susitiks su vietos ASVEL klubu.

 K. Hayesas<br>G. Bitvinsko nuotr.
 K. Hayesas<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jan 4, 2024, 1:44 PM

Dar trečiadienį prieš Kaune surengtą treniruotę ir kelionę į Prancūziją mintimis apie laukiantį išbandymą su „Žalgiris TV“ dalijosi Kevarriusas Hayesas.

„Jaučiamės gerai, jaučiamės švieži. Labai smagu iškovoti pergalę po tokio sunkaus mėnesio. Naujasis treneris yra labai atviras, emocionalus. Jis visada turi paruošęs savo rungtynių planą. Jis nėra užfiksavęs vien ties tuo, leidžia ir šiek tiek improvizuoti. Jis yra labai atviras, jeigu mato, kad iš tavęs negauna to, ko norėtų gauti“, – aiškino K.Hayesas.

„Žalgiris“, antradienį iškovojęs pergalę namuose prieš Berlyno ALBA (77:71), šįkart seriją bandys pratęsti su ASVEL ekipa, kuriai Kaune žalgiriečiai pralaimėjo (88:91).

Kalbėdamas apie laukiantį išbandymą K.Hayesas pabrėžė, kad Eurolygos dvigubos rungtynių savaitės metu svarbu išlikti šviežiems.

„Tiesiog ruošiamės, bandome atgaivinti savo kūnus per šią intensyvią savaitę. Mūsų laukia rungtynės, tad tiesiog labai svarbu gerai joms pasiruošti. Turėjau mikrodvikovas prieš K.Koumadje ir Y.Wetzellį, dabar manęs laukia akistata su Y.Fallu ir J.Egbunu. Reiks greitai prisitaikyti“, – tvirtino vidurio puolėjas.

Kauno „Žalgirio“ ir Vilerbano ASVEL rungtynės prasidės ketvirtadienį 21.00 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.