EUROLYGA 2023

„Valencia“ pasirinkimą vietoje „Žalgirio“ paaiškinęs K. Pangosas: „Tai buvo protingiausias sprendimas“

Kevinas Pangosas galų gale išbrido iš balos, kurioje buvo įstrigęs Milane ir galop persikėlė į Valensijos „Valencia Basket“ klubą. Gandų lygyje buvo naujienos, kad buvęs žalgirietis sugrįš į Kauną, tačiau kanadietis galop nusprendė savo talentus perkelti į Ispaniją.

 Kevinas Pangosas.<br> Zumapress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Kevinas Pangosas.<br> Zumapress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2024, 2:04 PM, atnaujinta Jan 8, 2024, 2:05 PM

Jau antradienį „Valencia Basket“ namuose testuos Kauno „Žalgirį“, prieš kurį pirmąjį Eurolygos mačą Kaune laimėjo (87:72). Šiuometu Eurolygoje Valensijos ekipa kartu su kitomis trimis komandomis dalijasi 8-11 vietas.

Šį sezoną Valensijos krepšininkai banguoja – Alexo Mumbru auklėtiniai sezoną pradėjo su 5 pergalėmis per 6 mačus, po to pralaimėjo 5 mačus paeiliui, o paskiau vėl laimėjo trejas rungtynes iš eilės.

Visgi solidžiu pastiprinimu turėtų tapti K.Pangosas, kuris užkamšys skyles gynėjo pozicijoje.

Krepšininkas jau potencialiai gali debiutuoti „Valencia Basket“ gretose Eurolygoje antradienį, kuomet Valensijos ekipa namuose priims Kauno „Žalgirį“.

„Du mėnesius nesportavau su komanda ir turėjau menką ryšį su komandos draugais, – patirtį Milane prisiminė kanadietis. – Patirtis tikrai nebuvo lengva, bet aš buvau susifokusavęs į tuos dalykus, kuriuos galėjau kontroliuoti. Aš stengiausi iš visų jėgų. Dėl mano žaidimo nuspręst treneris, bet aš darysiu viską, kas yra mano rankose“, – tinklalapiui superdesporte.es dėstė K.Pangosas.

Kaip ir kalbėta prieš tai, gandų lygyje buvo pasirodžiusi informacija, kad Kauno „Žalgiris“ domisi susigrąžinti gynėją į savo gretas, tačiau galop K.Pangosas paaiškino savo pasirinkimą, kodėl išvyko į Valensiją, o ne kažkur kitur.

„Tai buvo protingiausias sprendimas man. Aš ne kartą esu žaidęs prieš „Valencia Basket“ ekipą ir aš žinau šio klubo dydį ir reikšmę. Šiemet mačiau, kaip komanda varžosi Eurolygoje, tad tas konkurencingumas man buvo labai svarbus.

Manau, kad bus labai smagu, kas man dabar yra labai svarbu. Užburtas ratas baigtas ir aš pagaliau esu Valensijoje, nors žinau, kad manimi domėjosi šis klubas iš anksčiau“, – atviravo K.Pangosas.

Buvęs žalgirietis Valensijoje sutiko savo buvusį bendraklubį Milane ir Kaune Brandoną Daviesą.

Anot K.Pangoso, jo buvęs komandos draugas turėjo įtakos tam, kad jis pats atsidurtų Valensijoje.

„Brandono buvimas komandoje yra dar vienas faktorius, kodėl pasirinkau Valensiją. Jis man viską papasakojo apie komandą, miestą, bet, žinoma, tai nėra vienintelis faktorius, dėl kurio atvykau čia.

Esu labai dėkingas už šiltą priėmimą ir už tai, kaip gerai mane privertėte jaustis, kuomet prisijungiau prie komandos. Kelionė buvo ilga ir komplikuota, bet aš esu labai laimingas“, – baigė K.Pangosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?