EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius akcentavo mačo svarbą, o Ž. Obradovičius pamatė lietuvio įvestus pokyčius „Fenerbache“

Šarūnas Jasikevičius ir jo vadovaujama Stambulo „Fenerbache“ (11/8) pirmajame dvigubos Eurolygos savaitės mače pasitinka savo mokytoją Željko Obradovičių ir Belgrado „Partizan“ (10/9), su kuria kausis namuose. Abu vyriausieji treneriai gyrė vienas kitą, o kartu pridūrė, kad tai – ypač svarbios rungtynės, nulemsiančios daug turnyrinėje lentelėje.

 Šarūnas Jasikevičius ir Željko Obradovičius<br> G. Šiupario ir ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius ir Željko Obradovičius<br> G. Šiupario ir ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-09 14:13

Po Šaro atvykimo į Stambulą lietuvio vadovaujama „Fenerbache“ iškovojo 5 pergales per 6 mačus, o tai leido ne tik pakilti aukščiau turnyrinėje lentelėje, bet ir pagerinti emocijas komandoje.

Turkijos ir Serbijos grandai pečius surems antradienį, o mačas Lietuvos laiku prasidės 19:45 val.

Anot Šaro, šios rungtynės tarp „Fenerbache“ ir „Partizan“ – ypač svarbios. Lietuvis kartu išskyrė Serbijos grandų lyderį, kuris gali palenkti rungtynes savo komandos pusėn.

„Mums – tai labai svarbios rungtynės, kadangi žaidžiame prieš savo tiesioginius varžovus, kurie kovoja dėl atkrintamųjų, tad šios rungtynės yra ypač svarbios dėl vietos turnyrinėje lentelėje.

Žinoma, tai yra didi diena, mūsų sirgaliams, kurie pasitiks sugrįžtantį Željko Obradovičių. Net neabejoju, kad jie parodys jam didžiulę pagarbą, kurią jie jam turi.

„Partizan“ turi labai gerai subalansuotą komandą ir žaidėjus kaip Kevinas Punteris, kuris veda juos į priekį. Aišku, jie taip pat turi labai daug įvairių taktinių dalykų, su kuriais gali mus nustebinti, tad mes turime būti pasiruošę žaisti gerą krepšinį ir reaguoti į skirtingas situacijas“, – prieš dvikovą su savo mentoriumi kalbėjo Šaras.

„Partizan“ šiuo metu išgyvena kiek sunkesnį laikotarpį. Serbijos grandų klubas Eurolygoje per 4 mačus laimėjo vos kartą.

Ž.Obradovičius jau pamatė Šaro įvestas naujoves, o kartu pridūrė, kad jo komanda pagaliau turėjo treniruotę, kur galėjo įsiversi kažką „protingo“ prieš būsimus varžovus.

„Praėjusią dvigubą Eurolygos savaitę matėme du skirtingus „Fenerbache“ veidus, tačiau mes turime ruoštis tai „Fenerbache“, kuri žaidė prieš „Maccabi“.

Ši komanda turi labai daug kokybės, o prie komandos prisijungęs Šaras pakeitė labai daug dalykų. Tai matosi plika akimi.

Visi žaidėjai, kurie liko, pasižymi puikiomis individualiomis savybėmis, tačiau jie dabar yra pasišventę žaisti komandai. Iš mūsų šios rungtynės pareikalaus labai daug, o kartu jos bus labai sunkios.

Belgrade prieš „Fenerbache“ taip pat buvo sunkios rungtynės. Pirmadienį turėjome pirmą treniruotę po ilgo laiko, kur mes bandėme padaryti kažką protingo, kad atrodytume kiek geriau nei praėjusiuose mačuose“, – dėstė Ž.Obradovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.