EUROLYGA 2023

Senos Šaro kalbos sugrįžta: „Vaikinai dar bando perprasti sistemą“

Šarūno Jasikevičius antradienį vėl pranoko savo mokytoją Željko Obradovičių, o spaudos konferencijoje prakalbo jau ne kartą girdėtomis frazėmis.

Šarūnas Jasikevičius<br>G.Šiupario nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2024, 11:14 AM

Lietuvio treniruojama Stambulo „Fenerbahce“ namuose 91:76 susitvarkė su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.

Pirmoje dvikovos dalyje „Partizan“ turėjo persvarą 29:16 bei 36:19. Tačiau po to „Fenerbahce“ pradėjo mažinti skirtumą ir po trijų kėlinių jau pirmavo 68:64.

Tai buvo jau trečioji iš eilės ir šeštoji iš viso Š.Jasikevičiaus pergalė prieš buvusį trenerį ir mokytoją Ž.Obradovičių. Serbas prieš lietuvį yra laimėjęs devynis kartus.

Po rungtynių kalbėjęs Š.Jasikevičius naudojo jau ne kartą praeityje išsakytas frazes.

„Turime eiti į bažnyčią ir pasimelsti. Aišku, jog šiuo metu yra dvi skirtingos „Fenerbahce“ komandos. Viena disciplinuota ir fiziška, o kita nesugeba tokia būti ilgą laiką. Jei norime kažką pasiekti šiais metais, turime išlikti pirmąja „Fenerbahce“ ilgesniam laikui.

Mes stengiamės. Manau, jog vaikinai dar bando perprasti sistemą. Treniruotės buvo puikios, pastangos taip pat, tačiau viskam reikia laiko. Kuomet yra tiek daug rungtynių, sunku viską įgyvendinti.

Privalome pažiūrėti į pozityvius dalykus. Per antrą, trečią ir ketvirtą kėlinius praleidome tik 17, 16 ir 12 taškų“, – kalbėjo treneris iš Lietuvos.

Šaro vedamas turkų klubas iš septynių rungtynių Eurolygoje laimėjo šešias ir iš viso turėdami 12 laimėjimų po 20 rungtynių užima 5-ąją vietą čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.