EUROLYGA 2023

Ch. Barkley apie „Bulls“ įtraukimą į NBA Šlovės muziejų: „Tai buvo visiškas šūdas“

NBA legendinis žaidėjas Charlesas Barkley sukritikavo „Chicago Bulls“ ekipos įtraukimą į NBA Šlovės muziejų ir su šiuo įvykiu susijusią ceremoniją.

Ch.Barkley <br>AFP/Scanpix nuotr.
Ch.Barkley <br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2024, 9:01 PM

Dieną prieš vykusį renginį nežinia kodėl praleido pagrindinės „Bulls“ komandos žvaigždės – Michaelas Jordanas, Scottie Pippenas ir Dennisas Rodmanas.

Taip pat nesuprantamai nemalonų ažiotažą sukėlė komandos sirgalių elgesys, kurie nušvilpė nuo 1985 iki 2003 metų klube dirbusio generalinio vadybininko Jerry Krause'o atminimą.

Jis taip pat buvo įtrauktas į Šlovės muziejaus narių sąrašą, o šis incidentas privertė ašaroti jo našlę Thelmą Krause. Moteris dalyvavo ceremonijoje.

„Tai, kas atsitiko Čikagoje, yra gėda, – kalbėjo Ch.Barkley. – Noriu būti labai atsargus su savo pasisakymais ir kritiniais žodžiais, nes žinote, kaip myliu Čikagos miestą. Bet tai, kas atsitiko, buvo didelė gėda.

Michaelas, Scotty ir Dennisas nepasirodė. Tai buvo iš esmės neteisinga. Tai buvo visiška gėda visam „Chicago Bulls“ palikimui ir klubas turėjo atidėti savo patekimą į muziejų.“

Galiausiai NBA legenda pridėjo pykčio žodžius „Bulls“ aistruoliams per TNT kanalą: „Tiesiog kvaila ir tai, ką gerbėjai padarė su ponia T.Krause – tai buvo visiškai negerai.

Generalinio vadybininko žmona buvo ten ir tie neva sirgaliai privertė šią moterį verkti. Tai buvo visiškas šūdas. Tai neteisinga. Matydamas kaip ponia verkia, kaip jai skaudu už tokį sirgalių elgesį, man skaudėjo širdį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.