EUROLYGA 2023

„Šiaulius“ prikėlęs Ž. Urbonas gyrė žaidėjus: jei koks rusas pultų, eičiau su jais į priekinę liniją

Dar prieš mėnesį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) absoliučiu autsaideriu buvęs Šiaulių krepšinio klubas prisikėlė iš pelenų. Pakeitusi trenerį „Šiaulių“ ekipa ėmė skinti pergales, o šeštadienį iškovojo bilietą į Kaune vyksiantį Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketvertą.

Šiauliečiai žengė į KMT finalo ketvertą.<br>Šiaulių klubo nuotr.
Šiauliečiai žengė į KMT finalo ketvertą.<br>Šiaulių klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2024, 7:43 PM, atnaujinta Jan 20, 2024, 7:53 PM

Žydrūno Urbono auklėtiniai išvykoje 83:72 (28:16, 17:18, 20:17, 18:21) įveikę Jonavos „CBet“. Pirmąjį mačą Saulės mieste 80:77 taip pat laimėjo šiauliečiai.

„Buvome tokie nuskriaustieji, neįvertinti, nurašyti, niekam neįdomūs, visi sakė man, kur tu eini? Nėra kam žaisti. Pasirodo, yra kam žaisti. Vyrukai neįtikėtini, jei dabar koks rusas pradėtų batą minti ant mūsų sienos, eičiau su visais jais į priekinę liniją. Čia patikima chebra, ramu dėl jų užnugario, smagu, kaip susilipdėme, tapome rimtu kumščiu“, – po rungtynių kalbėjo Ž.Urbonas.

„Šiaulių“ klubas šeštadienio rungtynėse turėjo tvirtą sirgalių palaikymą – Jonavoje šiauliečius palaikė per 100 geltonai apsirengusių gerbėjų.

„Tokie dalykai verti gyvenimo. Tas tikėjimas ir yra svarbiausias gyvenime. Tie sirgaliai neįtikėtini, jaučiausi kaip Šiauliuose, pagarba“, – pridūrė strategas.

Krepšinio specialistas taip pat atskleidė neįtikėtinos komandos transformacijos paslaptį.

„Aš juos myliu, o jie – mane. Labai geras ryšys su vyrais. Atradome tą puikų ryšį, jie mato, kad aš juos gerbiu ir jais pasitikiu“, – kalbėjo Ž.Urbonas.

Tuo metu „CBet“ treneris Virginijus Šeškus pasveikino varžovų strategą ir komandą su iškovota pergale.

„Nepavyko šlipso drėbtelti į žemę (šypsosi), bet sveikinimai treneriui Ž.Urbonui ir „Šiauliams“. Komanda tikrai žaidžia su geru noru“, – kalbėjo „CBet“ treneris.

Naujieji taurės savininkai paaiškės Kaune, „Žalgirio“ arenoje, vasario 17–18 dienomis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.