EUROLYGA 2023

Dvi skirtingas rungtynių puses apžvelgęs Š. Jasikevičius stebėjosi „Fenerbahce“ gerbėjais

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahce“ antradienį Eurolygoje iškovojo dar vieną pergalę, o strategas iš Lietuvos negalėjo atsistebėti savo komandos gerbėjais.

 Šarūnas Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2024, 10:57 AM, atnaujinta Jan 31, 2024, 11:10 AM

„Fenerbahce“ krepšininkai nepalūžo po sunkios pradžios ir išvykoje 83:73 palaužė Vilerbano ASVEL ekipą.

Sėkmingiau startavę ASVEL krepšininkai antrajame kėlinyje sugebėjo susikurti 12 taškų pranašumą (41:29), tačiau dar iki ilgosios pertraukos svečiai sumažino atsilikimą iki 3 taškų (42:39).

Po pertraukos „Fenerbahce“ pilnai perėmė iniciatyvą ir įspūdingo trečiojo kėlinio dėka, kurį laimėjo 28:14, šventė pergalę.

Po rungtynių Š.Jasikevičius dėkojo Stambulo komandos fanams bei išskyrė skirtingą auklėtinių žaidimą dvejose rungtynių pusėse.

„Sveikinu mūsų žaidėjus ir sirgalius. Norėčiau padėkoti mūsų sirgaliams, kurie šiandien mūsų čia nepaliko vienų. Nežinau, ar jie atvyko iš Turkijos, ar gyvena Prancūzijoje, bet esu jiems dėkingas, kad yra su mumis. Jie eilinį kartą nepaprastai mus palaikė ir man patinka, kad „Fenerbahce“ gerbėjai yra visur, kad ir kur žaidžiame einame.

Kalbant apie rungtynes, tai buvo rungtynės, kurių du kėliniai labai skyrėsi vienas nuo kito. Pirmoje pusėje negalėjome atsakyti į varžovų fiziškumą. Manau, mums pasisekė, kad į rūbinę nuėjome atsilikdami tik šešiais taškais. Paskutinėje antrojo kėlinio dalyje pataikyti tritaškiai buvo labai kritiški.

Antroji pusė buvo labai skirtinga. Buvome labai rezultatyvūs, ypač trečiajame kėlinyje, apvertėme rungtynes ​​ir pradėjome žaisti daug fiziškiau“, – po rungtynių kalbėjo lietuvis.

„Fenerbahce“ su 15 pergalių ir 9 nesėkmėmis Eurolygoje užima 4-ąją vietą. Kitas rungtynes „Fenerbahce“ žais penktadienį, kuomet išvykoje susitiks su „Monaco“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.