EUROLYGA 2023

M. Buzelis pakviestas į NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį

Lietuvos krepšinio talentas Matas Buzelis sulaukė kvietimo varžytis NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje.

 Matas Buzelis<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Matas Buzelis<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-31 08:38, atnaujinta 2024-01-31 08:39

Lietuvis pasirodys „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse, kuriose savo pavardes išvydo 11 NBA lygos naujokų, 10 antramečių ir 6 G lygoje rungtyniaujantys krepšininkai.

G lygos komandoje kartu su M.Buzeliu rungtyniaus Izanas Almansa, Ronas Hollandas, Alondesas Williamsas, Macas McClungas, Tyleris Smithas ir Oscaras Tshiebwe'as.

Tarp naujokų kvietimų sulaukė Bilalas Coulibaly, Keyonte'as George'as, Jordanas Hawkinsas, Scootas Hendersonas, Chetas Holmgrenas, Jaime'as Jaquezas, Dereckas Lively, Brandonas Milleris, Brandinas Podziemskis, Casonas Wallace'as ir Victoras Wembanyama.

Antramečių krepšininkų sąraše atsidūrė Paolo Banchero, Dysonas Danielsas, Jalenas Durenas, Jadenas Ivey, Walkeris Kessleris, Bennedictas Mathurinas, Keeganas Murray'us, Shaedonas Sharpe'as, Jabaris Smithas ir Jalenas Williamsas.

Vasario 16 dieną vyksiančiame renginyje krepšininkai bus suskirstyti į komandas. Pirmamečiai ir antramečiai bus padalinti į 3 ekipas, o ketvirtojoje žais tik G lygos krepšininkai.

28 žaidėjai bus išskirstyti į keturias komandas po septynis: NBA žaidėjai sudarys tris komandas, o ketvirtoje žais vien G lygos krepšininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.