EUROLYGA 2023

Viena geriausių WNBA gynėjų pasirašė sutartį su Sietlo komanda

„Seattle Storm“ pasirašė sutartį su WNBA veterane, 6 kartus patekusia į geriausių WNBA komandų penketukus ir 6 kartus visų žvaigždžių rungtynėse dalyvavusia Skylar Diggins-Smith. Tiesa, kontrakto detalės nėra atskleidžiamos.

 Skylar Diggins-Smith (su kamuoliu)<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
 Skylar Diggins-Smith (su kamuoliu)<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2024, 8:05 PM, atnaujinta Feb 1, 2024, 8:06 PM

„Esu labai laiminga, kad turėsiu galimybę treniruoti Skylar, kuri yra viena geriausių įžaidėjų visoje lygos istorijoje, – sakė „Storm“ vyriausioji trenerė Noelle Quinn. – Skylar yra labai konkurencinga žaidėja, puiki kūrėja ir nereali žaidėja gynyboje. Jos atvykimas į mūsų komandą pakels į kitą lygį.“

Tai bus dešimtasis amerikietės sezonas WNBA lygoje.

S.Diggins-Smith per savo karjerą WNBA pirmenybėse renka po 16,7 taško, 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir 2,9 atkovoto kamuolio.

Gynėja taip pat yra viena iš dešimties WNBA žaidėjų, kuriai per savo karjerą pavyko įmesti 4200 taškų ir atlikti 1250 rezultatyvių perdavimų.

„Prisijungimas prie „Storm“ ekipos yra idealus žingsnis mano krepšinio kelionei. Organizacija puikiai leidžia atsiskleisti žaidėjoms ir jomis labai rūpinasi. Nekantrauju žengti į aikštelę ir esu itin susikaupusi artėjančiam sezonui“, – sakė Sietlo komandos naujokė S.Diggins-Smith.

Geriausią savo karjeros sezoną S.Diggins-Smith sužaidė 2022 m., kuomet rugtyniavo „Phoenix Mercury“ komandoje. tuomet gynėja rinko 19,7 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo, 4 atkovotų kamuolių, 1,5 perimto kamuolio ir 1 bloko per mačą vidurkius.

Primename, kad krepšininkė 2023 m. WNBA sezone nerungtyniavo dėl to, kad buvo pagimdžiusi savo antrąjį vaiką, o po to, kai norėjo grįžti į krepšinį, S.Diggins-Smith buvo visiškai atskirta nuo savo buvusios „Phoenix Mercury“ komandos, kuri net neleido krepšininkei naudotis treniruočių baze.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.