EUROLYGA 2023

Aktyviųjų „Žalgirio“ gerbėjų naujovė – rungtynėms prieš „Rytą“ įsikurs kitoje arenos vietoje

Kauno „Žalgirio“ aktyvieji gerbėjai „Green White Boys“ ruošiasi plėsti savo gretas ir rungtynėse prieš Vilniaus „Rytą“ įsikurs naujose „Žalgirio“ arenos vietose.

Aktyviųjų „Žalgirio“ gerbėjų naujovė – rungtynėms prieš „Rytą“ įsikurs kitoje arenos vietoje<br>G.Bitvinsko nuotr.
Aktyviųjų „Žalgirio“ gerbėjų naujovė – rungtynėms prieš „Rytą“ įsikurs kitoje arenos vietoje<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 2:01 PM

Įprastai kampinį, 116/117 „Žalgirio“ arenos sektorių užimantys garsiausi komandos gerbėjai paskelbė nebetelpantis savo vietose ir ruošiasi persikelti į kitą arenos pusę, kur tilps daugiau komandos gerbėjų.

„Faccebook“ tinkle „Green White Boys“ pranešė, jog kovo 10 dieną vyksiančiose rungtynėse prieš amžinus varžovus – Vilniaus „Rytą“, gerbėjai įsikurs už krepšio esančiame 130/131 sektoriuje, kuris yra šalia svečių komandos suoliuko.

Triukšmingieji „Žalgirio“ gerbėjai taip pat įspėjo, jog nuo kito sezono 130/131 sektorius taps nuolatiniu.

„Nors laiko iki LKL namų rungtynių su „Rytu“ lieka kiek daugiau nei mėnuo, tačiau jau dabar norime pasidalinti svarbia informacija. Kovo 10 dieną aktyviausi „Žalgirio“ sirgaliai buriasi 130/131 sektoriaus viršutinėje dalyje. Bilietus čia galite įsigyti susisiekę su mumis asmenine žinute.

Tai bus naujas žingsnis GWB ir tuo pačiu „Žalgirio“ palaikymo istorijoje, kadangi nuo kito sezono šis sektorius taps nuolatiniu.

Jau kurį laiką netilpome į senojo sektoriaus rėmus, o plėstis į šonus tiesiog nebuvo galimybės. Naujajame sektoriuje šios problemos neturėsime.

Naujasis sektorius talpins gerokai didesnį kiekį sirgalių, tad tikimės, kad jis sutrauks visus norinčius prisidėti prie komandos palaikymo. Artimiausia proga – kovo 10 diena. Taip pat manome, kad tiek 130/131 sektorių logistinė ir netgi akustinė pozicija arenoje yra daug patogesnė negu senųjų, tad šiuos pokyčius pasitinkame su dideliu nekantrumu.

Su klubu sutarėme, kad naująjį sektorių išbandysime šių rungtynių su „Rytu“ bei dar keletos mačų šiame sezone metu. Nors vietų turime kone dvigubai nei įprastai, tačiau net neabejojame, kad jos ištirps labai gretai. Todėl nelauk ir rašyk mums dabar“, – rašo „Green White Boys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.