EUROLYGA 2023

Į rinktinę sugrįžęs E. Ulanovas: „Pasiilgau susitikimų su savo senais komandos draugais“

Edgaras Ulanovas po ilgos pertraukos ir vėl apsivilks Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlius artėjančioje atrankoje į 2025 metų Europos krepšinio čempionatą.

Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-07 21:20, atnaujinta 2024-02-07 21:21

Paskutinį kartą rinktinėje E.Ulanovas žaidė 2019 metų pasaulio čempionate. Tuomet puolėjas fiksavo 7,2 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

„Pasiilgau susitikimų su savo senais komandos draugais. Vaikinų grupė, kuri susirinks, yra tikrai intriguojanti. Mums tai bus geras išbandymas ir iššūkis. Tuo pačiu džiaugiuosi galimybe dar kartą apsivilkti rinktinės marškinėlius“, – teigė E.Ulanovas.

31-erių krepšininkas kartu su Lietuvos rinktine vasario 22 dieną namuose priims Lenkijos krepšininkus, o vasario 26 dieną išvykoje sieks pergalės prieš Estijos komandą.

„Aistruoliams galimybė stebėti rinktinės rungtynes žiemos metu yra tikrai svarbi, – sakė nuomone dalijosi E.Ulanovas. – Šiais laikais prie langų gal labiau priprantame, bet anksčiau rinktinę matydavome žaidžiant tik vasarą. Yra daug gerų žaidėjų, stiprių varžovų – krepšinio lygis bus geras. Tai bus gera patirtis.“

Rinktinėje taip pat išvysime ir keturis kitus Kauno „Žalgirio“ krepšininkus – Dovydą Giedraitį, Lauryną Birutį, Luką Lekavičių ir Tomą Dimšą. E.Ulanovas džiaugiasi, jog atnaujintas tvarkaraštis davė galimybę prie rinktinės prisijungti ir Eurolygos žaidėjams.

„Per daug apie tai tarpusavyje nekalbėjome, bet šiemet kalendorius buvo sudarytas gana palankiai. Turėsime didelį tarpą tarp rinktinės ir klubinio krepšinio, todėl tai puiki galimybė prisijungti prie rinktinės ir padėti komandai. Pažįstu trenerį, pažįstu komandos draugus – tai palengvina situaciją. Tačiau bus ir kitų vaikinų, kurių aš nepažįstu, todėl bus įdomu pamatyti, kokie yra vaidmenys ir kaip tinkame vienas prie kito“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.