EUROLYGA 2023

Kyla klausimų dėl A. Trinchieri krepšinio genijumi laikyto įžaidėjo pasirodymo prieš „Žalgirį“

Kauno „Žalgirio“ (10/15) krepšininkai penktadienio vakarą išvykoje stos į kovą prieš Belgrado „Crvena zvezda“ (10/15) klubą, kuris gali pasirodyti be vieno komandos lyderių.

 M. Teodosičius<br>R.Vilkelio nuotr.
 M. Teodosičius<br>R.Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2024, 2:29 PM

Belgrado klubas pranešė, kad kyla abejonių, ar Milošas Teodosičius dalyvaus rungtynėse prieš Lietuvos čempionus.

36-ių metų serbą kamuoja kojos skausmai. Prieš kelias savaites M.Teodosičius dėl traumos praleido dvi rungtynes.

Šį sezoną M.Teodosičius per 21,5 minutės įmeta 10 taškų, išdalina 5,7 rezultatyvaus perdavimo, perima 2,1 kamuolio ir surenka 11,9 naudingumo balo.

Paskutinis „Crvena Zvezda“ ir „Žalgirio“ susitikimas baigėsi Kauno ekipos pergale 79:74. Šiose rungtynėse 36-ių įžaidėjas per 25,5 minutės pelnė 15 taškų (2/4 dvit., 3/7 trit., 2/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius, perdavė 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 naudingumo balų.

„Kai aš pažiūriu į Milošą, aš nežiūriu į jo amžių. Jis tiesiog yra genijus, – serbui pagyrų negailėjo Kauno „Žalgirio“ strategas A.Trinchieri. – Jis yra arčiausiai genijaus, ką mačiau krepšinio aikštėje. Man patinka kaip jis mato krepšinį. Jis laimingesnis tada, kai atlieka perdavimą, o ne pelno taškus.“

Klausimų Belgrade kyla ir dėl Branko Lazičiaus galimybių žaisti prieš „Žalgirį“. Dar praėjusią savaitę akistatos su „Barcelona“ metu dėl kojos traumos iš aikštelės išėjęs 195 cm ūgio gynėjas atrodo ant parketo pasirodyti gali jau šįvakar.

Tiek Kauno „Žalgiriui“, tiek Belgrado „Crvena zvezda“ penktadienio vakaro rungtynės – labai svarbios. Abi komandos Eurolygoje su 10 pergalių ir 15 pralaimėjimų dalinasi 15–16 vietas. Pergalės atveju viena iš ekipų pasivytų 11 pergalių turinčias Milano „Olimpia“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.