EUROLYGA 2023

R. Jokubaitis įvertino R. Rubio prisijungimą prie „Barcelona“

Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Rokas Jokubaitis „Barcelona“ klube sulaukė rimtos konkurencijos – prie katalonų komandos prisijungė Ispanijos legenda Ricky Rubio.

 Rokas Jokubaitis<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Rokas Jokubaitis<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2024, 8:05 PM

R.Jokubaitis šiame Eurolygos sezone rungtyniauja vidutiniškai po 17 minučių, per kurias renka po 5,6 taško, 1,9 atkovoto kamuolio, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 6,3 naudingumo balo.

Realu, kad prie komandos prisijungus R.Rubio, lietuvio minutės sumažės, tačiau pats R.Jokubaitis džiaugiasi naujuoju komandos draugu.

„Visi žino, ypatingai katalonai, kad Ricky Rubio yra vienas geriausių žaidėjų Ispanijoje, nacionalinėje komandoje, mega žaidėjas NBA. Užaugau žiūrėdamas, kaip jis rungtyniavo vasaromis, kai žaidė rinktinėje, kai rungtyniavo prieš Lietuvą. Jis yra neįtikėtinas žaidėjas, turintis didžiulį talentą, ir aš labai džiaugiuosi, kad jis yra čia“, – kalbėdamas su Ispanijos „Sport“ portalu teigė R.Jokubaitis.

23-ejų mažeikiškis tikisi, kad Ispanijos krepšinio legenda padės jam tapti geresniu krepšininku.

„Ricky turi daug patirties, žaidžia įžaidėjo pozicijoje kaip ir aš, o man tai yra galimybė iš jo pasimokyti ir pamatyti žaidimą kitaip, kaip jį mato Ricky. Tikiuosi, kad kartu eisime teisingu keliu“, – naujuoju komandos draugu džiaugėsi Rokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?