EUROLYGA 2023

JAV viešėjęs K. Maksvytis parodė dėmesį NBA lietuviams

Kazys Maksvytis viešėjo Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur parodė dėmesį NBA lietuviams. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės specialistas susitiko su Domantu Saboniu, Jonu Valančiūnu, Matu Buzeliu, Deividu Dulkiu ir kitomis JAV krepšinio asmenybėmis.

 Kazys Maksvytis, Domantas Sabonis, Deividas Dulkys ir Matas Buzelis<br> ltu.basketball nuotr.
 Kazys Maksvytis, Domantas Sabonis, Deividas Dulkys ir Matas Buzelis<br> ltu.basketball nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2024, 2:50 PM, atnaujinta Feb 11, 2024, 3:41 PM

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris buvo išvykęs į JAV, kur pabendravo su už Atlanto žaidžiančiais lietuviais.

Įdomu, kad K.Maksvytis susitiko ir su M.Buzeliu, kuris vis dar gali pasirinkti, kuriai rinktinei atstovauti (JAV arba Lietuvos).

Beje, K.Maksvytis taip pat turėjo progą pabendrauti ir su „Miami Heat“ vyriausiuoju treneriu Eriku Spoelstra, kuris dukart yra tapęs NBA čempionu.

„Vienas iš kelionės tikslų – pasistažuoti ir pamatyti NBA virtuvę. Bet pagrindinis tikslas – pasimatyti su lietuviais, esančiais JAV. Planuose yra pasimatyti tiek su Jonu Valančiūnu, tiek su Domantu Saboniu, tiek su Dariumi Songaila. Turiu nedidelę viltį, kad pavyks nuvažiuoti ir pažiūrėti Mato Buzelio rungtynių. Kelionė laukia išties įdomi.

Turėsime įtemptą maršrutą. Savo kelionę pradėsiu Bostone, kur pažiūrėsiu keletą „Celtics“ rungtynių ir treniruočių. Būtent ten planuoju susitikti su J.Valančiūnu.

Po to kelionė persikels į Majamį, kur tikiuosi aplankyti „Heat“ ir Majamio universiteto komandas. Tuo metu Majamyje vyks „Sacramento Kings“ rungtynės, kuriose žais D.Sabonis. Vėliau Majamyje taip pat žais ir D.Songailos atstovaujama „San Antonio Spurs“ komanda“, – prieš išvyką į JAV kalbėjo K.Maksvytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.