EUROLYGA 2023

Santykius su klubo vadovu apžvelgęs ir į buvusio auklėtinio žodžius reagavęs V. Šeškus: „Turėtų pasakyti ačiū“

Jonavos „CBet“ nutraukė 15-os iš eilės pralaimėjimų seriją ir įveikė Vilniaus „Wolves“, o po mačo Virginijus Šeškus pakomentavo buvusio auklėtinio Michaelo Hugheso žodžius viešojoje erdvėje ir kartu prakalbo apie santykius su klubo vadovu Vaidu Vaškevičiumi.

Virginijus Šeškus<br>T.Bauro nuotr.
Virginijus Šeškus<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2024, 9:04 PM

„CBet“ Vilniuje 96:85 įveikė „Wolves“ ir nutraukė pergalių badą, kuris jonaviškius kankino nuo lapkričio mėnesio.

„Norėčiau padėkoti vyrams už šią pergalę, nes pralaimėjus išeiti į „langą“ nebūtų buvę labai malonu. Dabar nusiėmėme bent savaitei įtampą, nuraminome žurnalistus. Gal neturės apie ką rašyti. Kovėmės, žaidėme be vidurio puolėjo... galiu tik padėkoti vyrams“, – pasakojo V.Šeškus.

„CBet“ klube pastaruoju metu buvo ypač daug negandų, o dar daugiau jų į viešumą pasklido tuomet, kai krepsinis.net žurnalistė Gabrielei Miknevičiūtei interviu davė buvęs „CBet“ žaidėjas M.Hughesas, kuris išvyko žaisti į Vokietiją.

Buvęs Jonavos klubo krepšininkas prabilo apie išskirtines sąlygas komandoje kitiems žaidėjams, o kartu pridūrė ir tai, kad sezono metu V.Šeškus vyko į Dubajų švęsti gimtadienio.

V.Šeškus šią situaciją palygino su Ballų šeimynos išdaigomis, kuomet LaVaras, LaMelo ir LiAngelo žaidė Prienuose.

„Aš po brolių Ballų esu užsiauginęs tokią skūrą, kad man tokie dalykai kažkaip nelimpa, – dėstė V.Šeškus. – Man buvo gaila, kad atvažiavo žmogus iš Vengrijos, mes jį realiai išmokėme žaisti. Pradžioje kaip jis atrodė... padarėme žmogui statistiką.

Žmogus išvažiuoja į aukštesnį lygį... jis turėtų pasakyti treneriui ačiū, o dabar žaidžia ir Vokietijoje renka po du taškelius. Nenoriu veltis į tuos dalykus, bet jeigu norėčiau pasiaiškinti, aš pasiaiškinčiau daug, bet nesinori veltis į tuos dalykus. Aš galvoju, kad tai yra žaidėjo profesionalumas.“

– Strahinja Mičovičius ir Tauras Jogėla kartu pelnė net 49 taškus. Kaip jie sugebėjo įveikti „Wolves“ gynybą?

– Jie vidurio puolėjo pozicijoje niekada nežaidžia. Jie yra greitesni. „Wolves“ mūsiškius buvo sunku gaudyti. Galima sakyti, kad jiedu dvi savaites žaidžia penkto numerio pozicijoje.

Mes po dviejų kėlinių pralaiminėjome kovą po krepšiais dešimčia kamuolių, o išėjome... mes nuo lapkričio mėnesio mes nelaimėdavome prieš nė vieną komandą atšokusių kamuolių. Ne tai, kad nelaimėdavome, bet pralaimėdavome dideliais kiekiais. Tai buvo mūsų didžiausia bėda. Šiandien kovą po krepšiais kovą laimėjome trimis kamuoliais. Šiandien tai buvo vienas pagrindinių pergalės faktorių.

– „CBet“ prieš „Wolves“ laimėjo 5 iš 7 kartų. Kur yra ta paslaptis?

– Nežinau, turbūt „CBet“ jiems užkeiktas yra. Nežinau, kodėl... visąlaik kažkaip taip išeina.

– Ar komandos naujokas Ousmane‘as Drame‘as jau treniruojasi su komanda?

– Šiandien turėjo rytinę treniruotę, bet mes nespėjome jo užregistruoti. Gal ir gerai, kad nespėjome (juokiasi -red.). Žinote, kai laimi, visus už ir prieš pažiūri. Nesakau, kad jis nebūtų padėjęs. Buvo lengviau ir treneriui. Jeigu jis būtų žaidęs, būtų buvę sunkiau.

– „CBet“ buvo paskelbę pranešimą, kad skiriasi su Lesteriu Medfordu, bet paskiau pranešimas buvo ištrintas. Kokia yra jo situacija?

– Jo komandoje nėra.

– Nebėra ir to pranešimo...

– Ten buvo nesusipratimas. Visi išpučia tai, vieną žodį ne taip pasako, o kitas susinervuoja.

– Yra kalbama ir apie vidinius nesutarimus su Vaidu Vaškevičiumi...

– Klausykite, jūs mane tempiate už liežuvio, kad aš kažką papasakočiau. Vidiniai nesutarimai... tai yra normalu. Perki žaidėjus – nepasiseka, nenupirkai – vėl... Aš noriu geresnio žaidėjo, gal finansai neleidžia. Čia taip išeina. Mes patys įsinešėme į tą erdvę. Nei aš pykstuosi, nei ką. Matėte, po rungtynių apsikabinome (šypsosi – red.).

– Kaip išnaudosite trijų savaičių pertrauką be rungtynių?

– Mūsų tikslas kitą savaitę įsigyti žaidėjus. Vieną arba du. Mums labai reikia. Šiandien laukiame vieno atsakymo. Pas mus yra trys maži žaidėjai. Yra tokia situacija... po KMT turime tuos dalykus išsispręsti. Kovo mėnesį mes išeisime it kita komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.