EUROLYGA 2023

„Šiaulių“ krepšinio klubas skelbia specialų aukcioną

Krepšinio klubas „Šiauliai“ skelbia išskirtinio dizaino marškinėlių aukcioną, per kurį visi surinkti pinigai bus paaukoti Šiaulių dienos centro „Goda“ muzikiniam kolektyvui – „Spalvų muzikos“ orkestrui.

Šiauliečiai skelbia aukcioną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šiauliečiai skelbia aukcioną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-25 12:39

Šiaulių miesto savivaldybės Globos namų, kurių padaliniu tapo dienos centras „Goda“, direktorė Danutė Akaveckienė papasakojo apie orkestro specifiką: „Negalią turintys žmonės, kurie visiškai nepažįsta natų, geba muzikuoti ir džiuginti klausytojus vien tik pagal muzikos sistemą, kur natos ir instrumentų klavišai yra pažymėti sutartinėmis spalvomis.“

Tikimasi, kad piniginė suma orkestrui padės ne tik įsigyti naujų instrumentų bet ir prisidės prie koncertų išvykose išlaidų, kadangi kolektyvas savo pasirodymus rengia ne tik įstaigos organizuojamuose renginiuose, bet ir skirtinguose Lietuvos kampeliuose.

„Gyvename kartu su visomis organizacijomis. Norime dalintis gerais ir prasmingais darbais Šiaulių miestui. Tikimės, kad pagalba, kurios dydį nulemti galite bet kuris iš jūsų, prisidės prie organizacijos egzistavimo ir augimo, – kalbėjo klubo direktorius Donatas Slanina. – Asmeniškai noriu padėkoti ir aprangų gamintojui „Ago“, kurie maloniai ir su džiugesiu prisidėjo prie šios iniciatyvos įgyvendinimo.“

Pasipuošę retro stiliaus stiliaus aprangomis šiauliečiai vasario 18 dieną kovojo Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto rungtynėse dėl trečiosios vietos.

Aukcionas „Šiaulių“ krepšinio klubo Facebook paskyroje veiks iki trečiadienio (vasario 28 d.) 14:00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.