EUROLYGA 2023

Sprendimas priimtas: paaiškėjo A. Žagaro ateitis „Wolves“ komandoje

Spalio mėn. „Betsafe-LKL“ rungtynėse sunkią kelio traumą patyręs Artūras Žagaras sugrįžo į Vilniaus „Wolves“ klubą iš Turkijos, kur jam buvo atlikta operacija ir dalis reabilitacijos.

 Sprendimas priimtas: paaiškėjo A. Žagaro ateitis „Wolves“ komandoje <br>Betsafe-LKL nuotr.
 Sprendimas priimtas: paaiškėjo A. Žagaro ateitis „Wolves“ komandoje <br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-07 13:14, atnaujinta 2024-03-07 13:17

Su Stambulo „Fenerbahče“ klubu sutarta, kad ją, padedamas sostinės komandos kineziterapeutų ir fizinio rengimo trenerio, krepšininkas tęs Lietuvoje.

Prieš operaciją buvo prognozuota, kad atsistatymas po patirto vidinio šoninio raiščio plyšimo užtruks mažiausiai 5 mėnesius, tačiau traumos gijimo procesas vyksta greičiau nei planuota, todėl yra galimas ir spartesnis įžaidėjo sugrįžimas į rikiuotę.

Vis tik, tikslus laikotarpis, kada „Fenerbahče“ priklausantis ir „Wolves“ komandai paskolintas A. Žagaras sugrįš ant parketo, nėra aiškus. Abiejų klubų medicinos specialistai įdėmiai seka kojos būklę ir yra pasiruošę reaguoti į bet kokius pokyčius reabilitacijos procese.

Šiuo metu krepšininkas sportuoja individualiai – stiprina kūno raumenis treniruoklių salėje, atlieka metimus, jau pradeda ir bėgioti.

Legionierius iš Latvijos šį sezoną „Betsafe-LKL“ pirmenybėse vidutiniškai rinko po 12 taškų, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo po 3 kamuolius, į savo sąskaitą įsirašydamas po 13 naudingumo balų per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.