EUROLYGA 2023

Dubajaus krepšinio klubas vis garsiau beldžiasi į Europos duris: sprendimas – kitą savaitę

Europoje vis garsiau kalbama apie Dubajaus komandos integraciją europietiškame krepšinyje. Jungtinių Arabų Emyratai neslepia ambicijų ateityje išbandyti savo jėgas Eurolygoje, o prieš tai apšilti kojas žada Adrijos krepšinio lygoje.

Dubajus vis labiau artėja prie europietiško krepšinio.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dubajus vis labiau artėja prie europietiško krepšinio.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-14 08:20

Kad šie teiginiai nėra iš piršto laužti patvirtino ir pati Adrijos lyga, kuri šią savaitę rengė asamblėjos posėdį, kuriame svečių teisėmis dalyvavo ir atstovai iš Dubajaus.

Pasak „Meridian Sport“, Adrijos krepšinio lyga atidžiai peržiūri finansines potencialaus sandorio sąlygas. Teigiama, kad Dubajus serbams už dalyvavimą siūlo per 1,5 mln. eurų sumą.

Patys Adrijos krepšinio lygos atstovai pasidalino oficialiu pranešimu apie tai, kad sprendimas dėl Dubajaus klubo dalyvavimo čempionate turėtų paaiškėti kitą savaitę.

„Dubajaus klubo atstovai dalyvavo Adrijos lygos asamblėjos posėdyje svečių teisėmis ir pristatė savo ilgalaikį pasiūlymą bei viziją sporto verslui, susijusiam su prisijungimu prie Adrijos lygos šeimos nuo 2024/25 metų sezono.

Visi asamblėjos nariai demonstravo optimizmą ir atvirumą pristatytam projektui, o tai sudarė pagrindą tolimesnėms diskusijoms ir galutiniam sprendimui šia tema, kuris bus priimtas kuo greičiau. Asamblėjos posėdžio tęsinys numatytas kovo 19 dieną“, – rašoma lygos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.