EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiaus „maudytas“ įpėdinis nori kuo grečiau pamiršti rungtynes: „Reikia atvėsti“

„Barcelona“ (20/10) ekipos treneriui Rogeriui Grimau iškovoti pergalės prieš savo pirmtaką nepavyko. Trečiadienį vykusiose Eurolygos rungtynėse buvęs Katalonijos klubo strategas Šarūnas Jasikevičius dalino meistriškumo pamokas kiek jaunesniam kolegai ir šventė įtikinamą pergalę.

Rogeris Grimau<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rogeris Grimau<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-21 10:07, atnaujinta 2024-03-21 10:18

Lietuvio treniruojama Stambulo „Fenerbahce“ (19/11) savų sirgalių akivaizdoje pranoko varžovus 88:74.

Triuškinantį pranašumą „Fenerbahce“ susikrovė dar antrajame kėlinyje, bet po petraukos vaizdas ėmė keistis – „Barcelona“ artėjo prie varžovų, o prasidėjus ketvirtajam kėliniui komandas skyrė vos vienas metimas.

Vis dėlto svečiams užsikabinti nepavyko – Šaro kariauna vėl susigrąžino rungtynių kontrolę į savo rankas ir šventė pergalę.

„Trečiajame kėlinyje žaidėjme gerai, atradome savo progas, kurių niekaip nesusikūrėme pirmoje rungtynių dalyje. Padidinome energijos lygį, įsitraukėme į žaidimą.

Vis dėlto vėliau jie mus nubaudė trimis ar keturiomis atakomis iš eilės ir tapo nebepasiekiami“, – po pralaimėjimo kalbėjo R.Grimau.

Artimiausias Eurolygos rungtynes Katalonijos klubas žais jau penktadienį. Barselonos komandos lauks išvyką į Atėnus, o ten vyks akistata su vietos „Panathinaikos“.

„Turėsime greitai atsigauti, nes artimiausios rungtynės Graikijoje bus labai sunkios. Reikia atvėsti ir neprarasti pasitikėjimo savimi“, – pridūrė R.Grimau.

Šiuo metu jo treniruojama komanda rikiuojasi antroje Eurolygos turnyrinės lentelės vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.