EUROLYGA 2023

Gynybos problemas prieš K. Evansą ateities „Baskonia“ treneriui numetęs D. Ivanovičius negailėjo kritikos visai komandai

Gausaus estų palaikymo sulaukusi Vitorijos „Baskonia“ (16/15) neatlaikė Andrea Trinchieri kariaunos spaudimo ir po dvigubos Eurolygos savaitės namo važiuoja tuščiomis. Nuo savęs Keenano Evanso problemą numetęs Duško Ivanovičius negailėjo kritikos ir Tadui Sedekerskiui bei pripažino, kad Kauno „Žalgiris“ (13/18) rungtynėse buvo geresnė komanda.

Duško Ivanovičius<br>R.Vilkelio nuotr.
Duško Ivanovičius<br>R.Vilkelio nuotr.
Kauno<br>R.Vilkelio nuotr.
Kauno<br>R.Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eimantas Stulginskas

Mar 22, 2024, 10:47 AM, atnaujinta Mar 22, 2024, 12:42 PM

Nemuno saloje „Baskonia“ 76:94 nusileido Kauno „Žalgiriui“. Tai jau antras pralaimėjimas Kauno ekipai šiame sezone.

Nors į Kauną palaikyti Vitorijos ekipos atvyko apie 2 tūkst. estų, šios šalies žaidėjai rungtynėse daug laiko nepraleido – Maikas Kotsaras žaidė tik apie 10 minučių, o kitas „Baskonia“ estas Sanderis Raieste rungtynėse išvis nepasirodė.

„Sveikinimai „Žalgiriui“. Jie buvo geresni. Jie žaidė agresyviau, su daugiau energijos. Geriau metė taškus, gerai atkovojo kamuolius. Jie nusipelnė pergalės“, – spaudos konferenciją pradėjo D.Ivanovičius.

Tai jau antras dabartinio Vitorijos klubo trenerio vizitas Kaune šį sezoną. Paskutinį kartą D.Ivanovičius Nemuno saloje lankėsi su Belgrado „Crvena zvezda“ klubu, kur taip pat skaudžiai nusileido „Žalgiriui“ (74:79).

„Žalgiris“ dabar žaidžia panašiai kaip anksčiau. Jie puikūs žaidėjai, agresyvūs, turintys daug energijos. Jų lyderis K.Evansas žaidžia puikiai, ypač kai to reikia. Jis pradėjo su 6 taškais savo sąskaitoje ir baigė su 20.“

Tiesa, gynybos problemas prieš K.Evansą treneris iš Juodkalnijos paliko ateities „Baskonia“ strategui.

„Šis darbas liks kitam treneriui, tikrai ne man.“

„Baskonia“ gretose žaidžiančiam T.Sedekerskiui strategas taip pat negailėjo kritikos ir pabrėžė, kad lietuviui reikia labiau pasistengti.

Startiniame penkete rungtynes pradėjęs T.Sedekerskis per 18 minučių pelnė tik 2 taškus, atkovojo 5 kamuolius, atliko vieną rezultatyvų perdavimą ir surinko 12 naudingumo balų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.