EUROLYGA 2023

20 siūlių iškentęs Deividas Gailius: „Vyrai neverkia, vyrai kovoja“

Klaipėdos „Neptūno“ komandos kapitonui Deividui Gailiui antradienį „Švyturio“ arenoje vykusioje „Betsafe-LKL“ akistatoje su Mažeikių „M Basket-Delamode“ ekipa buvo kitokia – teko gerokai pasaugoti veidą.

 D.Gailius <br> LKL nuotr.
 D.Gailius <br> LKL nuotr.
Deividas Gailius.<br>LKL nuotr.
Deividas Gailius.<br>LKL nuotr.
D. Gailius.<br>LKL nuotr.
D. Gailius.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Paulius Matulevičius

Apr 2, 2024, 10:10 AM

Menkiausias susidūrimas su priešininku galėjo pridaryti rimtų sveikatos problemų. Jo veidą, tiksliau lūpą, šiuo metu „puošia“ apie 20 siūlių, tačiau pats D. Gailius „Vakarų ekspresui“ sakė, kad yra pasiruošęs žengti į aikštę ir padėti savo komandai.

„Vyrai neverkia, vyrai kovoja“, – paklausus ar krepšinio sirgaliai jį išvys aikštėje, atsakė D.Gailius.

Dar pridūrė, kad teks pasaugoti veidą, bet, anot jo, tai yra įprasta. „Visada reikia saugoti veidą ir vengti kontakto“, – kalbėjo krepšininkas.

D.Gailius traumą patyrė prieš savaitę Utenoje, kai kovėsi su vietos „Juventus“ ekipa.

Tuomet iki rungtynių pabaigos likus kiek mažiau nei 6 minutėms, į jį žaidybinės situacijos metu galva į lūpą rėžėsi „Juventus“ įžaidėjas Scoochie Smithas.

„Lūpa stipriai kraujavo, buvo atpimusi, užsiėmęs už jos vykau į Utenos ligoninę, bet ten siūti nesiryžo, rekomendavo vykti į Vilnių.

Gerai, kad žmona buvo kartu, ji nuvairavo automobilį į Vilnių, o aš susiėmęs už lūpos dardėjau keliukais apie 100 kilometrų. Situacija – ne iš maloniųjų“, – „Vakarų ekspresui“ pasakojo D.Gailius.

Vilniuje jam sėkmingai buvo susiūta prakirsta lūpa ir D.Gailius jau kelias dienas atsargiai treniruojasi.

„Esame pagavę gerą žaidimo bangą ir puikias emocijas. Stengsimės nesustoti ir šįvakar pratęsti pergalių seriją. Prieš atkrintamąsias reikia kuo įmanoma aukščiau pakilti turnyro lentelėje. Grafikas – palankus. Viskas yra mūsų pačių rankose“, – kalbėjo D.Gailius.

„Neptūnas“ rungtynes po dramatiškos kovos laimėjo 91:89 ir turnyrinėje lentelėje aplenkė kaimynus mažeikiškius bei šoktelėjo į 6-ąją vietą.

D.Gailius rungtyniavo 24 minutes, per kurias surinko 10 taškų (2/2 dvit., 2/6 trit.), 1 atkovotą ir 3 prarastus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus ir 5 naudingumo balus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.