EUROLYGA 2023

LKL dominuojantis G. Vovoras: „Blogiausias dalykas yra žiūrėti į ateitį“

Pergalių seriją pratęsę Klaipėdos „Neptūno“ (13/12) krepšininkai namuose nukovė turnyrinės lentelės kaimyną Panevėžio „Lietkabelį“ (13/12).

 G.Vovoras<br>Betsafe-LKL nuotr.
 G.Vovoras<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 8:50 PM

Geogrios Vovoro auklėtiniai namuose 88:84 ant menčių patiesė „Lietkabelį“ ir turnyrinėje lentelėje šoktelėjo į penktąją vietą.

Uostamiesčio ekipą į priekį vedė Ąžuolas Tubelis, per 34 minutes pelnęs 22 taškus (5/8 dvit., 2/5 trit., 6/8 baud.), atkovojęs 5 kamuolius ir surinkęs 26 naudingumo balus.

Po rungtynių „Neptūno“ strategas džiaugėsi pratęsta pergalių serija.

„Sveikinimai mūsų komandai. Jie turėjo puikias rungtynes prieš komandą, kuri yra viena geriausių lygoje. Kaip ir sakiau žaidėjams prieš rungtynes, reikės išlaikyti energiją ir intensyvumą. Labai svarbu tvarkytis ir su emocijomis. Pirmoje rungtynių dalyje jų buvo daug. Bet žaidėme gerai ir laimėjome“.

Tai jau septintoji uostamiesčio pergalė iš eilės ir trečioji pergalė prieš „Lietkabelį“ šiame sezone.

Tiesa, G.Vovoras pergalių serijos nesureikšmino ir pabrėžė, kad žiūrėjimas toli į ateitį yra tiek žaidėjų, tiek trenerių blogybė.

„Jei kažkas veikia, nėra ko taisyti. Džiaugiuosi dėl mūsų veteranų, trys iš jų žaidė puikiai ir parodė charakterį. Mūsų tikslas yra susikaupti į treniruotes. Yra ką turime tobulinti, bet blogiausias dalykas yra žiūrėti per toli į ateitį. Ar tai žaidėjui, ar treneriui“, – pabrėžė „Neptūno“ strategas.

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Nenadas Čanakas po pralaimėjimo sveikino varžovus ir pažadėjo padėti komandai išlipti iš susidariusios duobės.

„Sveikinimai „Neptūnui“. Žaidėme blogą krepšinį ir tai tęsiasi jau daugiau nei mėnesį. Kaip treneris ieškau išeičių. Šiai akimirkai dar jų neradau. Galiu pažadėti, kad atiduosiu visas jėgas, kad komanda išliptų iš duobės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.