EUROLYGA 2023

Varžovų lyderiui nusilenkęs V. Šeškus pyko ant savo auklėtinių: „Toks vaizdas, kad mums dzin“

Virginijaus Šeškaus treniruojama Jonavos „CBet“ ekipa Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) patyrė itin skaudų pralaimėjimą, o strategas po rungtynių iškart puolė atsiprašinėti savo sirgalių.

Virginijus Šeškus<br>T.Bauro nuotr.
Virginijus Šeškus<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2024, 11:07 PM

Jonaviškiai svečiuose neturėdami net vilčių pasvajoti apie pergalę 83:116 pripažino Kėdainių „Nevėžio“ pranašumą.

„Nevėžis“ turėjo šansą dar trečiajame kėlinyje pelnyti šimtąjį tašką, tačiau Courtney Ramey tritaškis tikslo nepasiekė, o Justinas Marcinkevičius pataisyti metimo nespėjo. Ketvirtajame kėlinyje svečiai buvo mindomi net 44 taškų skirtumu.

Po rungtynių V.Šeškus liejo apmaudą dėl tokio savo auklėtinių pasirodymo ir atsiprašė sirgalių.

„Šiais metais buvo daug sunkių rungtynių, bet turėdavome tam pasiteisinimų – žaisdavome šešiese, be vidurio puolėjų ar panašiai. Tačiau pastaruoju metu žaidėme pilnos sudėties, normaliai vyko treniruotės. Pirmiausiai turime atsiprašyti sirgalių, kurie kartu su mumis važinėja į rungtynes.

Negalima taip žaisti. Toks vaizdas, kad mes jau patekę į atkrintamąsias ir mums dzin. Labai gaila. Man sunku, įsivaizduoju sirgaliams taip pat. Čia buvo parodyta nepagarba prieš juos. Manau vyrai tai supras ir įvertins“, – po rungtynių kalbėjo „CBet“ strategas.

Ketvirtajame kėlinyje tik trumpai žaidęs A. Ebo per 29 minutes spėjo surinkti 24 taškus (3/6 dvitaškių, 5/9 tritaškių, 3/3 baudų metimų), 4 atkovotus, perimtą ir 6 prarastus kamuolius, net 21 rezultatyvų perdavimą, 6 išprovokuotas pražangas, vieną paties nuobaudą ir 41 naudingumo balą.

Izraelietis pagerino visų laikų „Betsafe-LKL“ rezultatyvių perdavimų rekordą. Iki šiol šioje kategorijoje karaliavo Aidas Viskontas ir Davidas Edwardsas, atitinkamai 2009 ir 1995 metais išdalinę po 18.

„Teisybės dėlei, man jis labai patiko. Drąsiai atakavo, veržėsi. Akcentavome, kad neleisime jau veržtis pro kairę pusę. Kiek ėjo, tiek praėjo. Nieko neišėjo. Būčiau žinojęs, kad rungtynės taip prasidės, tikrai būčiau startavęs mažu penketu ir keistumėmės visais ginamaisiais. Taip bent būtume uždarę tritaškius“, – varžovų lyderio pasirodymą įvertino V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.