EUROLYGA 2023

Bangavimus paaiškinęs Š. Jasikevičius išskyrė esminę pralaimėjimo priežastį Monake

Penktadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai patyrė pirmąjį pralaimėjimą atkrintamosiose, o po rungtynių lietuvis teigė, kad rungtynių baigtį nulėmė keli aspektai.

 Šarūnas Jasikevičius<br> EPA/ELTA nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br> EPA/ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2024, 9:14 AM, atnaujinta Apr 27, 2024, 9:16 AM

Antrosiose ketvirtfinalio serijos Monake rungtynėse Šaro auklėtiniai 88:93 po dramatiškos kovos krito prieš aikštelės šeimininkus, kurie išlygino serijos rezultatą (1:1).

„Sveikinimai Monako ekipai su pergale. Akivaizdu, kad mes į rungtynes įėjome neteisingai, nesupratome, kokio lygio fiziškumo ir noro išlyginti seriją bus „Monaco“ ekipa. Po to mūsų fiziškumas pagerėjo ir pataikėme labai daug tritaškių, kas mums padėjo išgyventi pirmoje rungtynių pusėje.

Trečias kėlinys buvo puikus. Mes „Monaco“ ekipai leidome pelnyti vos 11 taškų. Bet ketvirtojo kėlinio pradžioje mūsų gynyba visiškai sugriuvo. Mes iškart atidavėme labai daug laisvų metimų. Galiausiai ir tai išgyvenome.

Mačo pabaigą nulėmė vienas atkovotas kamuolys ir nereikalinga pražanga“, – mačą apibendrino Šaras.

Po antrųjų serijos rungtynių ketvirtfinalis keliasi į Stambulą, kur trečiosios serijos rungtynės įvyks artėjantį trečiadienį nuo 20:45 val. Lietuvos laiku. Mačo eigą sekite tinklalapyje lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.