EUROLYGA 2023

„Žalgiris – tavo mokykloje“ nugalėtojai žalgiriečius vėl priims Kaune

Išskirtinis projektas „Žalgiris – tavo mokykloje“, kuris jau 13 metų skatina jaunąją kartą aktyviai palaikyti Kauno „Žalgirio“ komandą bei praleisti nepakartojamą laiką „Žalgirio“ arenoje, skelbia savo sezono pabaigą.

Kevarriusas Hayesas<br>V. Skaraičio nuotr.
Kevarriusas Hayesas<br>V. Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

2024-05-09 15:14

Šis unikalus projektas kviečia moksleivius iš visos Lietuvos dalyvauti visuose „Žalgirio“ komandos namų rungtynėse, siekiant rinkti taškus savo mokyklai ir kovoti dėl pagrindinio prizo – galimybės pasikviesti žalgiriečius apsilankyti laimėtojų mokykloje.

2023–2024 m. sezone buvo užregistruotas rekordinis dalyvių skaičius – net 65 aktyviai besilankančios mokyklos, o bendras iš visos Lietuvos atvykusių moksleivių skaičius viršijo net 17 000!

Šiais metais Kauno mokyklos sudarė 28 proc. visų dalyvių, o aktyviausia mokykla, kuri tiesiog išplėšė laimėjimą iš likusių dalyvių – Kauno Jono Basanavičiaus gimnazija (5285 taškai). Ši mokykla viso sezono metu buvo pirmajame lyderių penketuke, ir sezono pabaigoje, subūrusi kaip niekada didelę moksleivių komandą, užtikrintai žengė į pergalę.

Antroje vietoje liko ne ką aršiau kovojusi ir pirmą kartą projekte dalyvavusi Druskininkų „Atgimimo“ mokykla (3921 taškai), o trečiąja vieta gali didžiuotis kita projekto naujokė – Nemakščių Martyno Mažvydo gimnazija (3035 taškai).

Nors žalgiriečių tvarkaraštis gana įtemptas ir kartais nenuspėjamas, jie nugalėtojų mokyklą turėtų aplankyti dar gegužės mėnesį ir suspėti pradžiuginti moksleivius prieš artėjančią mokslo metų pabaigą.

Projektas „Žalgiris – tavo mokykloje“ tęs veiklą ir kitą sezoną, vėl pakviesdamas moksleivius tapti projekto ambasadoriais bei dalyviais. Mokyklų ambasadoriai bus atsakingi už žalgirietiškos dvasios skleidimą, organizuos išvykas bei rūpinsis bilietais.

Mokyklos, dalyvaujančios projekte, bus kviečiamos atvykti į visas „Žalgirio“ arenoje vykstančias rungtynes už specialią bilieto kainą, o moksleiviai galės stebėti savo mėgstamuosius žaidėjus iš arti, gauti jų autografus ir nufotografuoti jų herojiškus momentus.

Per daugiau nei dešimtmetį trunkančią šią nuostabią tradiciją žalgiriečiai aplankė Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Marijampolės, Varėnos, Vilkaviškio, Kauno ir Kelmės mokyklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.