EUROLYGA 2023

R.Kaukėnas nekantrauja apsivilkti rinktinės aprangą

Į Lietuvą sugrįžęs Italijos krepšinio čempionas Rimantas Kaukėnas pirmadienį su rinktinės vyr. treneriu Ramūnu Butautu apsilankė Kauno medicinos universiteto klinikose, kur pasitikrino sveikatą, pranešė „Kauno diena“.

Daugiau nuotraukų (0)

lrytas.lt

Jul 3, 2007, 12:21 PM, atnaujinta Apr 14, 2018, 2:07 PM

Čia 30-metį 192 cm ūgio krepšininką pasitiko KMUK specialistai Rimtautas Gudas ir Vytenis Trumpickas – naujieji rinktinės gydytojai.

Iki rinktinės treniruočių stovyklos pradžios norintis dar nuvykti į Švediją, kur šiuo metu yra jo šeima, žaidėjas pasiprašė, kad sveikatos patikrinimas jam būtų atliktas anksčiau.

“Per paskutiniąsias Italijos čempionato rungtynes susimušiau klubą, reikėtų išsiaiškinti, kas yra”, - sakė Sienos “Montepaschi” gynėjas R.Kaukėnas.

Rimtų sužeidimų neaptikę rinktinės medikai nustatė, kad rimtų sužeidimų nėra ir sumušimas išgis greitai.

R.Kaukėnas, prieš keletą metų dėl santykių su Antanu Sireika nutaręs nebeatstovauti rinktinei, antrojo sugrįžimo į nacionalinę komandą laukia visai kitokios nuotaikos.

“Labai norisi žaisti rinktinėje, pasiilgau draugų. Noriu pamatyti visus, pabendrauti. Su tokiais krepšininkais žaisti vienoje komandoje – didžiausias malonumas. Svarbiausia, kad būčiau sveikas, tai gal tiksiu komandai”, - šmaikštavo krepšininkas.

Į rinktinės treniruočių stovyklą jis žada atvykti nuo pat pirmosios dienos, nors Italijos čempionatą baigė tik prieš porą savaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.