EUROLYGA 2023

Šiaulių „Vairas-Jupoja“ šalies regbio čempionate be vargo įveikė Klaipėdos „Viesulą-Kuršius“

Lietuvos vyrų regbio čempionato pirmoje grupėje šeštadienį susitiko Klaipėdos „Viesulas-Kuršiai“ ir Šiaulių „Vairas-Jupoja“ komandos. Pergalę Klaipėdoje rezultatu 77:14 iškovojo šiauliečiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2012, 12:21 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:50 PM

Šiaulių komandai taškus pelnė Mantas Vilimavičius, Donatas Vilimavičius 12, Laimonas Jakštys, Daivaras Jonaitis, Domas Kungys po 10, Alanas Alasauskis 6, Mindaugas Normantas, Romas Rachimovas ir Mindaugas Mikuckis po 5

Klaipėdos komandoje pasižymėjo Donatas Streckis ir Eugenijus Karpas po 5, Vygantas Burškys pelnė 4 taškus.

Paklaustas vienas iš Šiaulių „Vairas-Jupoja“ lyderių Richardas Stankus apie šios dienos varžybas jis teigė, kad didžioji dalis komandos žaidėjų treniruojasi su Lietuvos regbio septiniukės rinktine, kuri po savaitės dalyvaus Europos regbio „7“ aukščiausios grupės kovose ir liepos mėnesio pabaigoje regbio „7“ pasaulio atrankos varžybose, tad šioms varžyboms nelabai rengėsi.

Klaipėdos komandos vienas iš vedlių Donatas Streckis aiškino, kad šiuo metu vyksta kartų karta ir šiuo metu komanda yra stipriai atjaunėjusi, todėl tikisi gražių pergalių ateityje.

Rudenį dėl aukščiausių apdovanojimų tęs kova tik pirmosios keturios komandos, paskutinę vietą užėmusi Panevėžio „Ryšių statyba“ komanda žais antroje grupėje su Šiaulių „Transbuso“, Jurbarko „Lūšies“ ir Vilniaus „Geležinio Vilko“ komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.