EUROLYGA 2023

Olimpinės JAV teniso rinktinės priešakyje – seserys Williams

Garsiosios JAV seserys Serena ir Venus Williams – tarp šešių tenisininkių, kurios savo šaliai atstovaus Londono žaidynėse.

V. Williams su seserimi kovos ir vienetų, ir dvejetų varžybose (AP).
V. Williams su seserimi kovos ir vienetų, ir dvejetų varžybose (AP).
Daugiau nuotraukų (1)

"Reuters" ir lrytas.lt inf.

Jul 2, 2012, 12:45 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:03 PM

S. ir V. Williams kovos vienetų varžybose ir kaip komanda žais dvejetų turnyre, Vimbldone. JAV moterų rinktinės trenerė Mary Joe Fernandez į moterų rinktinę taip pat pakvietė Christina McHale ir Varvara Lepčenko, kurios kovos vienetų varžybose. JAV rinktinėje pasirodys ir pirmoji dvejetų varžybų pora Liezel Huber ir Lisa Raymond.

S. Williams, 13 kartų laimėjusi „Didžiojo kirčio“ vienetų turnyrus, ir jos sesuo Venus sieks antrojo olimpinio dvejetų varžybų aukso iš eilės. Seserys yra triumfavusios ne tik 2008 metais, bet ir 2000-iaisiais. Septyniskart “Didžiojo kirčio“ turnyrų vienetų varžybų čempionė V. Williams 2000 metais Sidnėjuje laimėjo ir vienetų auksą.

JAV vyrų rinktinės treneris Jay Bergeris į sąrašą įtraukė buvusį „French Open“ ir 2004 metų olimpinį čempioną Andy Roddicką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.