EUROLYGA 2023

A. Švedas: „Būtų labai gerai, jeigu atrankos turnyras vyktų Lietuvoje“

Rusijos rinktinės gynėjas Aleksejus Švedas pasipiktino olimpinės atrankos krepšinio turnyru Venesueloje ir pareiškė, kad būtų geriau, jeigu FIBA kelialapius į Londoną būtų leidusi dalintis Lietuvoje.

A. Švedas nepatenkintas, kad negali išeiti pasivaikščioti po Karakasą.<br>G. Šiuparys
A. Švedas nepatenkintas, kad negali išeiti pasivaikščioti po Karakasą.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 7:09 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:44 AM

A. Švedas buvo nepatenkintas, kad rinktinės žaidėjai yra įkalinti viešbutyje, nes jie negali išeiti pasivaikščioti į lauką dėl per didelio nusikalstamumo Karakase.

Norėdami apsaugoti svečius, atrankos į olimpiadą organizatoriai į pagalbą pasikvietė kariuomenę, kuri kartu su policija akylai prižiūri į Venesuelą atvykusius krepšininkus, žurnalistus ir sirgalius. Karakasas pagal reitingą yra vienas pavojingiausių miestų pasaulyje. Čia yra daugybė gaujų, paplitęs ginklų naudojimas, rašo naujienų agentūra „RIA Novosti“.

„Mes negalime išeiti iš viešbučio. Mums neleidžiama. Viskas čia yra nerealiai brangu ir nuobodu“, - paklaustas apie nusikalstamumo lygį Karakase teigė A. Švedas.

Venesuelai kovoje dėl galimybės surengti atrankos turnyrą pavyko nugalėti Lietuvą, tačiau A. Švedas tikina, jog FIBA vadovai priėmė neteisingą sprendimą.

„Būtų labai gerai, jeigu kvalifikacijos turnyras vyktų Lietuvoje“, - kalbėjo Rusijos rinktinės gynėjas, anksčiau pasipiktinęs, kad laiko skirtumas gali pakenkti rusams kovoje dėl vietos Londone.

Lietuvos krepšinio rinktinė naktį iš antradienio į trečiadienį rungtyniaus su šeimininkų komanda. Rungtynes tiesiogiai 3 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Mačo eigą galėsite sekti portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo