EUROLYGA 2023

M. Phelpsas Londone dėl 8 medalių nekovos – amerikietis atsisakė vienos rungties

Labiausiai apdovanotu olimpiečiu galintis tapti Michaelas Phelpsas šiek tiek nuliūdino savo gerbėjus. Aštuonis medalius Pekino žaidynėse iškovojęs M. Phelpsas Londone nemėgins pasiekti savo rekordo. Plaukikas iš JAV iš varžybų sąrašo išbraukė vieną rungtį ir kovos septyniose.

M. Phelpsas neketina kovoti dėl 8 Londono žaidynių medalių.<br>AP
M. Phelpsas neketina kovoti dėl 8 Londono žaidynių medalių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 3, 2012, 5:24 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:47 AM

„Prieš ketverius metus stengėmės padaryti viską. Tada mes to norėjome, tačiau dabar reikia šiek tiek atsipalaiduoti, pasimėgauti“, - naujienų agentūrai AP teigė M. Phelpsas.

Plaukiko treneris Bobas Bowmanas pirmadienį pranešė, kad M. Phelpsas nutarė iš sąrašo išbraukti 200 metrų plaukimo laisvuoju stiliumi rungtį.

„Toks žingsnis yra protingas. Mes nemėginame pakartoti to, kas nutiko Pekine. Tai neturi prasmės“, - kalbėjo M. Phelpsas.

Amerikietis jau kvalifikavosi į penkias Londono plaukimo rungtis ir buvo tikimasi, jog jis imsis kitų trijų, tačiau B. Bowmans rekomendavo susitelkti ties kai kuriomis rungtimis.

B. Bowmanas teigė, jog labiausiai jaudinasi dėl 4x100 estafetės. Šioje rungtyje M. Phelpsas tradiciškai dominavo, tačiau Londono favorite laikoma Australija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.