EUROLYGA 2023

Olimpinė atranka: būsima lietuvių varžovė Venesuela nugalėjo Nigeriją (K. Kemzūros komentaras)

Lrytas.lt spec. korespondentas, Karakasas

G.Vasquezas vedė Venesuelos rinktinę į pergalę.<br>AP
G.Vasquezas vedė Venesuelos rinktinę į pergalę.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

2012-07-03 09:18, atnaujinta 2018-03-18 12:22

Kęstutis Kemzūra susimąstęs žiūrėjo į aikštę, o 11 tūkstančių sirgalių “Poliedro” rūmuose Karakase audringai sveikino Venesuelos komandos pergalę 71:69 prieš Nigeriją olimpinio atrankos turnyro B grupėje. Šiandien su venesueliečiais žais Lietuvos rinktinė.

„Rungtynės buvo labai intensyvios. Venesuelos rinktinei beveik du trečdalius taškų sumetė trys žaidėjai Greivisas Vasquezas (24), Hectoras Romero (10) ir Davidas Cubillanas (13), - vos nuaidėjus finalo sirenai lrytas.lt mačą pakomentavo sakė K.Kemzūra. - G.Vasquezas žaidė ilgiausiai iš komandos (32 min.), pabaigoje gal buvo kažkiek pavargęs, bet pradžioje padarė daug“.

Paskutinę minutę nigeriečiai buvo sumažinę skirtumą iki vieno tritaškio (67:70) ir turėjo kamuolį, bet nesurezgė logiškos atakos. Po to šeimininkai įmetė baudą ir paskutinis afrikiečių dvitaškis likus 4 sek. nieko nepakeitė.

Sirgaliai išties buvo šeštasis, o gal net ir septintasis Venesuelos rinktinės žaidėjas. G.Vasquezas, ryškiausia šeimininkų komandos žvaigždė, nuolat rankų mostais paragindavo ir taip audringą minią palaikyti į pirmąją pergalę žygiavusių krepšininkų.

“New Orleans Hornets” starto penketo narys G.Vasquezas, pasak K.Kemzūros, emocijų pagautas žaidė dar geriau negu neseniai vykusiame Pietų Amerikos čempionate.

„Apskritai Venesuelos rinktinė žaidė panašiai kaip savo žemyno čempionate, bet dar stipriau. Prie komandos atrankos turnyre prisidėjo Oscaras Torresas ir Johnas Coxas“, - kalbėjo K.Kemzūra, mačą stebėjęs kartu su savo asistentais.

Nigerijai 14 taškų pelnė Ike Diogu, 12 - Ekene Ibekwe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar perrinktas G. Nausėda turėtų galių pakeisti Vyriausybę?