EUROLYGA 2023

K. Kemzūra: „Mūsų suolas ilgesnis ir labiau patyręs“

Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra pasidžiaugė sėkmingu ekipos žaidimu pirmose olimpinės atrankos rungtynėse su Venesuelos komanda, tačiau tikino, kad jo auklėtiniai dar turi rezervų. Be, to K. Kemzūra paaiškino, kodėl jis paėmė minutės pertraukėlę likus varžytis 4 sek. Ši minutinė pertraukėlė užrūstino šeimininkus ir Venesuelos treneris po mačo nepanoro paduoti rankos K. Kemzūrai.

K. Kemzūra mače su Venesuela netramdė savo emocijų.<br>T. Tumalovičius
K. Kemzūra mače su Venesuela netramdė savo emocijų.<br>T. Tumalovičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 12:35 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:12 AM

„Aš manau, kad gerai pradėjome rungtynes, susikaupę, geros gynybos dėka gavome šansų greitoms atakoms ir lengviems taškams. Bet paskui tos nelemtos klaidos, kai kurias net sunku paaiškinti, neleido mums išlaikyti skirtumo ir nublokšti juos nuo pirmų minučių, - aiškino K. Kemzūra. - Jie įmetė kelis tritaškius, grįžo į žaidimą, bet mes atstatėme pranašumą. Pasireiškė ir tai, kad mūsų suolas ilgesnis ir labiau patyręs - antro kėlinuko pabaigą sužaidėme tvirtai ir solidžiai“.

Nors rezultatas gana aukštas, negaliu pasakyti, kad gynyboje sužaidėme labai gerai. Susikrovėme penkiolikos taškų skirtumą, bet paskui vėl - tai nenusiimame kamuolio, tai klaida puolime. Tai leido jiems mus prisivyti. Bet mes išlaikėme skirtumą ir, likus kelioms minutėms iki dvikovos pabaigos, mūsų tikslas buvo laimėti kuo didesniu skirtumu. Grupėje kiekvieno taško reikšmė gali būti svarbi. Todėl paskutinė minutės pertraukėlė ir sukėlė tiek emocijų. Blogiausia, kad nepadarėme to, ką nubraižiau, ir neįmetėme.“

Kalbėdamas apie rezervus treneris sakė: „Ne visada randame ritmą, bet čia ir yra mūsų rezervas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.