EUROLYGA 2023

Venesuelos žvaigždės šou prajuokino Lietuvos krepšininkus

Lrytas.lt spec. korespondentas, Karakasas

Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

Jul 4, 2012, 10:13 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:26 AM

Greivisas Vasquezas tikrai nepadarytų gėdos krepšinio šou grupei “Harlem Globetrotters”. Venesuelos rinktinės 25 metų 198 cm ūgio lyderis – išties puikus krepšininkas, komandos variklis ir siela – per olimpinės atrankos mačą su lietuviais visiems labiau įsiminė ne savo pelnytais 24 taškais, o nuolatiniu strakaliojimu ir pasiskeryčiojimais raginant publiką aktyviau palaikyti komandą.

NBA klubo “New Orleans Hornets” krepšininko “užklasinė” veikla “Poliedro” arenoje nieko nepakeitė: B grupės mačą Lietuva laimėjo 100:82, o Venesuelos sirgaliai ėmė skirstytis nelaukdami finalo sirenos.

G. Vasquezas panašiai draskėsi ir per pirmąją dvikovą su Nigerija, kurią venesueliečiai laimėjo 2 taškais.

11 tūkstančių vietos sirgalių jų numylėtinio manieros abi dienas labai patiko ir kaitino kraują. Bet iš šalies reginys buvo panašus į cirką.

“Kai matai, kaip vienas lyg klounas vis eina ir maivosi prieš visus, tai gal net duoda papildomos motyvacijos, - po mačo su Venesuela sakė Robertas Javtokas. - Jeigu jiems geriau maivytis prieš žiūrovus – tegul, toks darbas. Mes norėjome žaisti ir laimėti. Tą ir padarėme”.

Linas Kleiza, kuris kartu su G. Vasquezu JAV yra rungtyniavęs Montrouzo vidurinės mokyklos komandoje, juokėsi: “Toks jau žmogus G. Vasquezas – pietietis. Jis nėra supertalentingas, nėra greitas ar išsiskiriantis atleto savybėmis. Bet nuo vaikystės jis buvo įžūlus ir dabar nepasikeitė”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.