EUROLYGA 2023

J. Valančiūno dienoraštis Karakase (5): visas dėmesys - rinktinei, NBA palauks rudens

Jauniausias Lietuvos rinktinės krepšininkas Jonas Valančiūnas olimpinio atrankos turnyro dienomis sutiko dalytis su portalo lrytas.lt skaitytojais savo pastebėjimais apie tai, kuo jis ir komandos draugai gyvena Karakase.

J.Valančiūnui (dešinėje) buvo sunku grumtis su Puerto Riko rinktinės milžinais, bet jis tikisi atsigriebti šiąnakt pusfinalio amče su Dominikos Respublika (T.Tumalovičiaus nuotr.)<br>T.Tumalovičius / Krepšinio Širdis
J.Valančiūnui (dešinėje) buvo sunku grumtis su Puerto Riko rinktinės milžinais, bet jis tikisi atsigriebti šiąnakt pusfinalio amče su Dominikos Respublika (T.Tumalovičiaus nuotr.)<br>T.Tumalovičius / Krepšinio Širdis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2012, 11:15 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:37 AM

“Laimėjome labai sunkias ketvirtfinalio rungtynes prieš Puerto Riką ir iškart turime ruoštis pusfinaliui.

Žaisdamas Lietuvos rinktinėje negalvoju apie jokius pašalinius dalykus. Vėlesniam laikui atidėjau ir mintis, kokios bus mano pirmosios dienos NBA.

Apie persikėlimą į Torontą buvo kalba, kai su rinktine prieš atskrendant į Karaksą treniravomės ir žaidėme Hjustone. Ten atvyko visa delegacija iš “Toronto Raptors” klubo: treneris, generalinis vadybininkas, skautai.

Šnekėjome apie NBA apskritai, sutartį, artėjančią mano kelionę į Torontą.

Skrisiu ten rugsėjo pirmoje pusėje. “Raptors” treniruotės prasidės vėliau, bet aš bandysiu pirmiausia labiau pasirengti fiziškai, įvažiuoti į ritmą, aklimatizuotis, įsikurti. Nenoriu būti visiškai žalias, kai susirinks visa komanda.

Kaip konkrečiai įsikursiu Toronte, dar nekalbėjome. Dabar 21-asis amžius, tad sunkumų dėl to neturėtų kilti – kaip ir Kanadoje išsirinkti automobilį. Yra žmonės, kurie tuo užsiims ir man padės.

Kartais pagalvodavau, ko manyje daugiau laukiant persikėlimo į NBA – jaudulio ar noro? Manau, noro. Vyksiu tikrai į geras rankas. Mano tikslas – kuo daugiau dirbti ir tobulėti. Manau, Torontas tam – tikrai tinkama vieta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.