EUROLYGA 2023

Galutinė Ispanijos rinktinė sudėtis – be R. Martinezo (video)

Ispanijos vyrų krepšinio rinktinė padėkojo Rafa Martinezui už darbą su komanda. Iš nacionalinės komandos pasitraukus šiam žaidėjui, Europos čempionai turi galutinį dvyliktuką Londono olimpiadai, rašo basketnews.lt.

R. Martinezas (su kamuoliu) į stovyklą buvo pakviestas kaip atsarginis variantas, jei traumos neišsigydys Juanas Carlosas Navarro.<br>AP
R. Martinezas (su kamuoliu) į stovyklą buvo pakviestas kaip atsarginis variantas, jei traumos neišsigydys Juanas Carlosas Navarro.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2012, 10:45 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:45 AM

R. Martinezas į stovyklą buvo pakviestas kaip atsarginis variantas, jei traumos neišsigydys Juanas Carlosas Navarro. Šiam pasveikus, Valensijos „Basket“ gynėjui komandoje vietos nebeliko.

Galutinis Ispanijos rinktinės dvyliktukas: Jose Manuelis Calderonas (Toronto „Raptors“), Victoras Sada („Barcelona“), Sergio Rodriguezas (Madrido „Real), Sergio Llullas (Madrido „Real“), Juanas Carlosas Navarro („Barcelona“), Rudy Fernandezas (Denverio „Nuggets“), Fernando San Emeterio (Vitorijos „Caja Laboral“), Victoras Claveras (Valensijos „Basket“), Pau Gasolis (Los Andželo „Lakers“), Marcas Gasolis (Memfio „Grizzlies“), Felipe Reyesas (Madrido „Real“), Serge Ibaka (Oklahomos „Thunder“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.