EUROLYGA 2023

I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė – pasaulio jaunių čempionato pusfinalyje

Lietuvos merginų paplūdimio tinklinio pora – klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė iš Tytuvėnų pratęsė pergalių seriją iki trijų ir pateko į Kipre vykstančio pasaulio jaunimo (iki 19 metų) paplūdimio tinklinio čempionato pusfinalį. Lietuvaitės rezultatu 2:0 (21:19; 21:15) įveikė 4-ąjį reitingą turėjusias austres Nadinę Straus ir Teresą Straus.

Šeštadienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė tęs kovą čempionato pusfinalyje, kuriame susitiks su Rusijos pora Ksenia Dabizha ir Anna Gorbunova.<br>LTF
Šeštadienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė tęs kovą čempionato pusfinalyje, kuriame susitiks su Rusijos pora Ksenia Dabizha ir Anna Gorbunova.<br>LTF
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2012, 11:23 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:10 AM

Šeštadienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė tęs kovą čempionato pusfinalyje, kuriame susitiks su Rusijos pora Ksenia Dabizha ir Anna Gorbunova (12-tas reitingas).

Lietuvos vaikinų duetas Gilbertas Kerpė ir Arnas Rumševičius čempionato ketvirtfinalyje pralaimėjo 2011-ųjų metų jaunių Europos ir Pasaulio čempionams Lukašui ir Sebastianui Kazcmarekams ir galutinėje įskaitoje pasidalino 5-8 vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.