EUROLYGA 2023

K. Bryantas ir M. Krzyzewski trauksis iš JAV krepšinio rinktinės

Pasiruošimą Londono olimpiadai toliau tęsia ir vieni žaidynių favoritų Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinės krepšininkai. Su Lietuvos rinktine vienoje grupėje žaisiantys amerikiečiai šiąnakt sužais paskutines rungtynes namuose ir jau išvyks į Europą. Tačiau nacionalinės komandos gerbėjai sulaukė ir prastų žinių. NBA superžvaigždė Kobe Bryantas ir rinktinės treneris Mike'as Krzyzewski patikino, kad tai bus paskutinis sykis, kai jie gins savo valstybės garbę tarptautinėse varžybose.

K. Bryantas.
K. Bryantas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

2012-07-16 14:06, atnaujinta 2018-03-18 02:55

Vienai didžiausių JAV krepšinio rinktinės žvaigždžių, „Los Andželo Lakers“ komandos puolimo mašinai K. Bryant Londono žaidynės bus antroji olimpiada per jo karjerą. Krepšininkas JAV aprangą vilkėjo prieš ketverius metus. Tačiau NBA superžvaigždė patikino, kad tai bus paskutinus sykis, kai jis gins savo valstybės garbę tarptautinėse varžybose. 

„Man didelė garbė čia būti. Visą laiką norėjau žaisti JAV rinktinėje. Kai 2008 m. pasitaikė tokia proga, iškart pareiškiau, kad dalyvausiu Pekino olimpiadoje. Toks buvo mano sprendimas. Tačiau Londono olimpinės žaidynės bus paskutinis kartas, kai vilkėsiu savo šalies nacionalinės komandos aprangą. Todėl šių metų varžybos man bus labai svarbios“, - teigė K. Bryant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.